870 BİN TL DEĞERİNDE MALZEME DESTEĞİ YAPILDI

İşte o malzeme desteğinin detayları..

ISPARTA Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 12:46:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta İl Özel İdaresi her yıl olduğu gibi bu yıl da Isparta’da faaliyetlerini sürdüren 33 amatör spor kulübüne; 700 adet eşofman takımı, 350 adet futbol topu, 700 adet yağmurluk, 680 çift çorap ve tekmelik olmak üzere toplamda 870 bin TL değerinde malzeme desteğinde bulundu.

İl Genel Meclisi Salonunda düzenlenen programa Isparta Vali Aydın Baruş, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Abdullah Çelik ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Törendeki konuşmasında gençleri sağlıklı bir şekilde geleceğe hazırlayan amatör spor kulüplerine teşekkür eden Vali Baruş sözlerine şöyle devam etti: “Amatör spor kulüplerimizin faaliyetleri bizim için çok değerli. Gençler arasında kardeşliği temin etme ve onların sağlıklı bir şekilde geleceğe adım atmaları için bu faaliyetleri yürüten tüm amatör spor kulüplerimizi tebrik ediyorum. Amatör sporları yürütmek, yönetmek çok zor bir iş, imkansızlıklar içerisinde mücadele ediyorsunuz. Bunu da biliyoruz. Onun için de biz de elimizden geldiğince sizlere destek olmak için çalışıyoruz. Bu kararlardan dolayı İl Genel Meclis Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha fazlasını yaparız. Şunu da belirtmek istiyorum, çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan koruyabilmek için mücadele eden, mahalle düzeyinde faaliyet gösteren kulüplerimiz de var. Onlara da destek vermeye çalışıyoruz. Onlara da değişik malzeme yardımları yapabiliyoruz. Yeter ki gençlerimize öncülük edelim ve onları zararlı ortamlardan uzaklaştıralım. Çocuklarımız dinç kalsınlar, sağlıklı kalsınlar. Beyin olarak da sağlıklı kalsınlar. Vücut olarak da sağlıklı kalsınlar”
Ardından Vali Baruş malzemeleri amatör spor kulüpleri temsilcilerine teslim ederek tüm kulüplere başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.