BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ KENDİNİ GÖSTEREN BİR BELEDİYECİLİK OLMUŞTUR

Keçeci Mahallesi Meclis Toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başta Keçeci olmak üzere eski mahallerde doğalgaz girmeyen sokak kalmadığını söylerken, kazandırdıkları hizmetlerden bahsetti.

ISPARTA Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 11:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Başdeğirmen, “AK Parti Belediyeciliği ülkemizde kendini gösteren bir belediyecilik olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığından gelen fikirleriyle yürüyerek bugüne kadar gelindi. Güzellikleri yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in düzenlediği Mahalle Meclisi Toplantısında konuşan Keçeci Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, ilk günden bu yana belediye ile iç içe çalıştıklarını dile getirdi. Bugüne kadar muhtarlar olarak Başkan Başdeğirmen’e bulundukları taleplerinin geri çevrilmediğini dile getiren Büyükleblebi, “Mahallerimize istediğimiz taleplerimiz karşılık buldu. Sorunların giderildiği ve güzel hizmetler aldığım yerde ‘şu da yapılmadı başkanım’ diyemem. Başkanımıza şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükleblebi, mahallelerinde üç sokağın geçmişte doğalgaza kavuşamadığını ve soba yaktığını belirtirken, Başkan Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından mahallelerinde doğalgaz girmeyen bir sokağın kalmadığını dileyen herkesin doğalgaz hizmetinden faydalandığını belirtti. Büyükleblebi, “Hiç ümidimiz yoktu, sizin bu talebiniz karşılanmaz deniyordu. Başkanımıza talebimizi ilettik ve üç sokakta doğalgaz kullanılıyor. 30 yıldır asfalt girmeyen sokaklarımız asfaltlandı. Gökçay yolu ışıl ışıl oldu. Şehrimizin birçok yerine semt sahası yapıldı, bizim mahallemiz sınırları içerisinde de UEFA standartlarında saha yapıldı. Bunun gibi nice hizmetler aldık. Başkanımıza teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu. 
Keçeci Mahallesinin Isparta’nın en eski mahallelerinden biri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise bu toplantıda bundan sonra neler yapabileceklerini konuşmaya geldiklerini söyledi. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi ve tek tek cevapladı. 
Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden vatandaşlar, park yerlerine yeni oturma bankları konmasını isterken bu talep ise anında karşılık buldu. Park yerine bankların montajı gerçekleştirildi. 
Keçeci Parkına spor aletleri talepleri de değerlendirilirken, bunlar da yerine getirildi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bölgedeki doğalgaz çalışmalarına da değindi. Başkan Başdeğirmen, “Göreve geldiğimizde Dere, Yenice, Doğancı, Keçeci, Emre, Sülübey Mahallemizde birçok ailemiz doğalgaz alamamış. Neden imarda görünmüyor, çıkmaz sokak, araç girmez yapılamaz dendi. İnsanlar sobaya kömür koymaktan, kül atmaktan yorulmuş. Ancak girişimlerimizle bir ay içerisinde doğalgazlarını verdik” dedi.
Toplantıya katılan vatandaşlar Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederken, Antalya’da uzun yıllardır yaşadığını dile getiren Mustafa Büyükleblebi de “Isparta’yı gördüm. Isparta bambaşka olmuş. Kirazlıdere’nin eski halini biliyoruz. Mükemmel işler yapmışsınız. Allah sizden razı olsun” ifadelerinde bulundu. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Millet Bahçesi, Üzüm Çarşısı, Mimar Sinan Cami düzenlemesi, Damgacı Sokak, kilise restorasyonu, Kirazlıdere, Andık Deresi düzenlemeleri hakkında bilgiler verdi. Başdeğirmen, “AK Parti Belediyeciliği ülkemizde bütün şehirlerde kendisini gösteren bir belediyecilik olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığından gelen fikirleriyle yürüyerek bugüne kadar gelindi ve söylediğiniz güzellikleri yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz” görüşlerinde bulundu.
Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, programda bugüne kadar şehre ve mahallerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e plaket takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.