VALİ BARUŞ MUHARİP GAZİLERİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Vali Aydın Baruş Kıbrıs Barış Harekatı’nın 49. Yıldönümü münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesini ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 14:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Ziyarete Vali Aydın Baruş’un yanısıra Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, Garnizon Komutan Vekili Albay Mustafa Aksu, daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Ziyarette ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

Ardından vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimiz için dua edildi.

Vali Baruş yaptığı ziyarette Dernek Başkanı Ahmet Yaşar Ayıldız, gazilerimiz ve şahit aileleriyle de bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Vali Baruş, “Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesindedir.

Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimiz ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin yaşayan abideleridir.” dedi.

Program katılımcılara sunulan ikramlar ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.