OTOMOBİL DERE YATAĞINA DÜŞTÜ

Isparta’nın Gelendost ilçesinde otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek dere yatağına uçtu.

ISPARTA Yayın: 24 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 24.06.2023 12:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Isparta’nın Gelendost ilçesinde otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek dere yatağına uçtuğu kazada 3’ü çocuk 4 kişi yaralandı.
Kaza, dün Gelendost ilçesi Yaka köyü sınırları içerisinde D-330 Isparta Konya Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.A (41) idaresindeki 56 AG 488 plakalı otomobil, Konya istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarındaki dere yatağına uçtu. İhbarla birlikte bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sürücü ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan S.A. (13), Ç.A. (9) ve V.A.’nın (15) yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Gelendost Devlet Hastanesine götürüldü.
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, dere yatağına uçan otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.