VEKİL HALICI'DAN YENİŞARBADEMLİ'YE ÇIKARMA

CHP Isparta Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Yalım Halıcı bugün yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta Yenişarbademli İlçesini ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 16:08:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CHP Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer, Yenişarbademli Belediye Başkan Adayı Selami Öztaş, İlçe Başkanı Nizamettin Eroğlu, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte ilçeye giden Halıcı’yı Yenişarbademli’li vatandaşlar kalabalık şekilde karşıladı. Halıcı, burada yaptığı konuşmada “Biz önce Isparta’da, sonra da Yenişarbademli’de Türkiye İttifakını kurduk. Bunu en başta Ispartalı hemşerilerimiz istediği için yaptık. Sandıktan Türkiye İttifakı çıkacak çünkü işimiz gücümüz Isparta, işimiz gücümüz Yenişarbademli” dedi.

VATANDAŞ TABANDA ISPARTA İTTİFAKINI KURDU
Isparta’da vatandaşların biraraya gelerek birleştiğini ve ortak akıl ile adayların desteklenmeye başlandığını belirten Yalım Halıcı “Isparta adayımız Atakan Yazgan sadece CHP’nin değil; tüm vatandaşların ortak adayı haline geldi. Yenişarbademli’deki bu kararlı ve coşkulu kalabalık da gösteriyor ki burada da ortak aday Selami Öztaş oldu. Biz artık Isparta’da yeni bir denklem yaratıyoruz. Ispartalıları ve Yenişarbademli’li vatandaşlarımız halkçı belediyecilikle tanışacak. Yerinde ve hızlıca çözümlere kavuşacak. Belediyelerimizle birlikte Isparta’daki barınma problemini, kent yoksulluğunu, 
trafik sorununu çözecek ve sosyal destekleri büyüteceğiz. Bahane değil çözüm yaratacağız. Efendi değil, hizmetkar olacağız. Isparta artık yağmur yağdığında sellerin olduğu, çocukların yatağa aç girdiği, göç veren ve nüfusunu kaybeden bir kent olmayacak. Hep birlikte Türkiye ittifakı ile CHP’li adaylarımız kazanacak, Isparta kazanacak, Yenişarbademli kazanacak” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.