ISPARTA ELMASI'NIN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyaret kapsamında, 2023 yılı için ihracatını yaptığımız ülkelerin durumu ve Isparta Elmasının ihracatta yaşadığı sorunları değerlendirildi.

ISPARTA Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 15:28:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Erhan Göçerli ve Meclis üyemiz Cem Aksakal ile birlikte, Isparta Elması’nın İhracat Sorunları ile ilgili olarak Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Erbülent Kurşun ve İhracat Genel Müdürlüğü Ticaret Uzmanı (2019-2023 Moskova Ticaret Başmüşaviri) hemşehrimiz Alper Eriten’i ziyaret ettiler.

Toplantıda, soğuk hava depolarımızda satılmayı bekleyen elma stoklarımızın ihracatı için neler yapabileceğimize dair yol haritaları çıkartıldı.

Başkan Şahin toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “İhracatımızın kolaylaştırılması, yeni hedef pazarlar bulunması ve elma stoklarımızın eritilmesi konusunda ilgili kurumlar ve bakanlıklar nezdinde girişimlerimiz devam ediyor. Bugün de üyelerimizin ihracatta yaşadığı sorunları Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğümüzdeki yetkililere ilettik ve işlerin hızlandırılması, çözüme kavuşturulması yönünde söz aldık”ifadesinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.