ISUBÜ YÖS, İKİ SINAV MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİ

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) yapıldı.

ISPARTA Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 11:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) yapıldı.

ISUBÜ YÖS bu yıl ilk defa Isparta/Türkiye ve Bakü/Azerbaycan olmak üzere iki sınav merkezinde gerçekleştirildi.

Bakü’deki sınav programı sürecinde Azerbaycan’dan üniversitemizi tercih edecek öğrencilere yönelik bir dizi tanıtım programı yapılmış ve temaslarda bulunuldu.

Üniversitemizin tanıtımı çerçevesinde Azerbaycan Ulusal Televizyonunda en çok izlenme oranına sahip olan bir programda üniversitemiz bölümleri hakkında bilgi verilmesinin yanı sıra, başka bir yerel televizyon kanalında yayınlanan eğitim programında Isparta’nın ve Üniversitemizin tanıtımı gerçekleştirildi.

Bununla birlikte TDV Bakü Türk Lisesi, Bakü Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği ve Türkiye-Azerbaycan İş Adamları ve Sanayicileri Birliği (TÜİB)’e ziyaretlerde bulunuldu. Bu kapsamda ileride yapılabilecek akademik, sosyal ve kültürel iş birliklerine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.