SAV BELEDİYESİ'NDEN TOPLU ULAŞIMA ZAM!

Sav Belediyesi ulaşım araçları ücretlerine zam yaptı.

ISPARTA Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 17:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Merkeze bağlı Sav Kasabasında toplu ulaşıma zam yapıldı. Yapılan zamlarla birlikte öğrenci bileti 8 TL’ye, tam bilet ise 11 TL’ye yükseltilirken, kartsız binişler ise 15 TL oldu. 

Yapılan zamların ardından; 

Öğrenci 8 TL

Tam 11 TL.

Kartsız binişlerde Öğrenci bileti, tam bilet fark etmeksizin 15 TL. 

VATANDAŞLARDAN TEPKİ; 

“NEDEN 4 TL DAHA FAZLA ÖDÜYORUZ?” 

Öte yandan, Sav Kasabası halkı yapılan zammın yanı sıra sabah saatlerinde işe veya okuluna gitmek isteyenlerin kartına dolum yaptıramadıklarını belirterek konuya tepki gösterdiler. Vatandaşlar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açılamada; “Çoğu zaman sabah 07.00 ve 07.30 saatlerinin otobüslerine binenler kartına dolum yaptıramıyor, Bunlar niye 4 TL. daha fazla ödemek zorunda bırakılıyor? Otobüslerin kalkış saatinde merkez durakta kartıma dolum yaptıramıyor isem benden 4 TL fazla ücret talep ediliyor ise bu bir haksızlıktır. Bu isteğimizi umarım Belediye Başkanı meclis toplantısında gündeme getirir bu konuya bir çözüm getirirler.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.