"ÇALIŞMALARINIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve sendikaya bağlı şube başkanları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 16:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, sendika olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek, “Çalışmalarınızla gurur duyuyoruz” dedi. 
Memur-Sen ailesinin Isparta’da yaklaşık 10 bin üyeye sahip olduğunu dile getiren Kılınç, sendikalarına dair bilgiler verdi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Isparta’nın kronik sorunlarını çözdüğünü belirten Kılınç, “Isparta’nın çevresini, ufkunu değiştirmeniz, bizleri ziyadesiyle memnun etti, gururlandırdı. Önümüzdeki süreçte özellikle Memur-Sen’in yapmış olduğu eğitime yönelik çalışmalarda belediyemizin de desteklerini bekliyoruz” görüşlerinde bulundu. 
Bugüne kadar Isparta’da 8 bin 600 öğrenciye yönelik ücretsiz kitap dağıtımı yaptıklarına değinen Kılınç, öğrencilerin bu kitaplardan duygu ve düşüncelerini yazıya dökerek kompozisyon yazdıklarını belirtirken, başarılı öğrencilerin altınla ödüllendirildiğini aktararak konuya ilişkin Başkan Başdeğirmen’e bilgiler aktardı. 
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın İstanbul Valisi olduğu dönemde, 300 bin öğrenciye Memur-Sen’in ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Projesine destek verdiğini yine AK Partili Belediyelerin de bu projeye destek verdiğini kaydeden Kılınç, “Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında ilçeleri de içine alan bu çalışmayı daha fazla öğrencimize ulaştırmayı, belediyemizden de kitap desteği alarak bu programımızı daha fazla öğrencimize ulaştırma hayalimiz var. Belediyemizin de bu program içinde yer alması hem bizi gururlandıracak hem belediyemizin neslin yetiştirilmesindeki ayrıcalığının da ortaya çıkması sağlanacaktır” dedi.
Memur-Sen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eğitime verdiği önemden bahsederek, “Sayın Başkanımızın anlattığı kitapla alakalı çocuklarımızın eğitimi. Geleceğimiz çocuklarımızın en iyi şekilde yetişerek topluma hizmet edebilmesi için bir sendika olarak buna sizlerin destek vermesi önemli. Sizlerin bu düşünceleri öğrencilere bu şekilde destek verebilmek bizleri son derece memnun etti. Şahsım ve belediyem olarak bize düşen ne varsa bizlerde bu konuda her türlü desteğe hazırız. Amacımız daha güzel günlerde daha iyi çalışmalarla çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, sendikacılık denince geçmişte akla hemen grev, protesto gibi olayların geldiğini dile getirirken “Ancak son 20 yıldır böyle bir şey yok, çünkü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her zaman için çalışanın, vatandaşının rahat yaşayabilmesi için her türlü imkanı sağlıyor. Hep uyumlu bir şekilde yürüyoruz. Sizlerin de bu konuda çok büyük desteğiniz var. Ülkenin durumunu görebilmek, o günün şartlarına göre kararlara uyum sağlayabilmek çok önemli” görüşlerinde bulundu. 
Memur-Sen yetkililerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden ve ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Projesine tam destek mesajı veren Başkan Başdeğirmen, “Bu çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah çok daha güzel hizmetleri birlikte yapalım. Eğitim alanında yapılacak olan çalışmalarda yanınızdayım. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.