KUNDURACILAR SİTESİ ESNAFI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'İN YANINDA

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Kunduracılar Sitesi esnafını ziyaret etti. Yerel seçimlerde Başkan Başdeğirmen’e destek verdiklerini belirten esnaf “Başkanım yanınızdayız, başka alternatif görmüyoruz” dedi.

ISPARTA Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 13:47:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine Kunduracılar Sitesi esnafıyla devam etti. Esnafa hayırlı bol kazançlar dileklerini ileten Başkan Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Başkan Başdeğirmen’e esnaf ziyaretinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti. 

Başkan Başdeğirmen’i samimi ve güler yüzleriyle karşılayan esnaf, “Hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. Sizinle birlikteyiz, yanınızdayız. Durmak yok yola devam. Şehrimizin her yeri mükemmel oldu, anlatmaya gerek yok. Andık, Kirazlıdere bölgesinin önceki halini biliyoruz, şu anda çok güzel oldu. Sizden başka alternatif görmüyoruz. Gönlümüz sizden yana. Her zaman desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Bir esnaf da Başkan Başdeğirmen’in, site içerisindeki tuvalet ve abdest alma yerlerini yenilediğini belirterek, “Başkanım çok güzel oldu, teşekkür ederiz” dedi.
Kunduracılar Sitesi esnafına iyi dilekleri ve güzel sözleri için teşekkür eden Başkan Başdeğirmen, yeni dönemde şehre daha da güzel hizmetler kazandıracaklarını vurguladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.