JANDARMA HAVACILIK TIR'I ISPARTA'YA GELİYOR!

Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Havacılık Başkanlığı’nın JHV-STORE TIR'ı Isparta'ya geliyor. Bugün ve yarın Keçiborlu Kapalı Pazar Yeri Karşısında olan Tır, 7 – 8 ve 9 Şubat 2024 tarihlerinde ise Isparta Valilik Meydanı’nda sizlerle olacak.

ISPARTA Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 13:43:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Havacılık Başkanlığı’nın etkinlik ve faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satış yapan özel olarak üretilen JHV-STORE TIR’ı Türkiye genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Gençlere Jandarma Havacılığının tanıtılması, sevdirilmesi ve özendirilmesi ile lisanslı ürünlerinin satışını yapmak üzere yola çıkan JHV STORE TIR’ı, Isparta’da 7, 8 ve 9 Şubat tarihlerinde Valilik önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında vatandaşları bekliyor olacak.

TIR’da, Jandarma Genel Komutanlığı tanıtımı ve faaliyetleri, Jandarma Genel Komutanlığı Personel alımları ile alakalı broşür çalışması, Jandarma Havacılık Başkanlığı tanıtımı ve faaliyetleri, Jandarma Asayiş Vakfı tanıtımı ve faaliyetleri, Havacılık faaliyetleri ve Personel alımları ile alakalı broşür çalışması, Jandarma Havacılık Store lisanslı ürünlerinin satışı yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.