OSMAN ŞAHLAN'DAN KUTLAMA

ITSO eski Meclis Başkanı, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Şahlanlar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Osman Şahlan, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibini tebrik etti.

ISPARTA Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 17:35:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Şahlan, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde tamamlanmasının ardından Isparta’mızda da sonuçlar da ortaya çıkmıştır. Milletimizin hür iradesinin sandığa yansıdığı bu seçimlerde yeniden göreve gelen başta Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen olmak üzere ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum. Her zaman sanayicinin üreticinin yanında olan değerli başkanımızın hizmetleri açıkça ortada. Rabbim hizmetlerini başarılarını daim etsin. Tekrar Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.