BAŞDEĞİRMEN: MUHTARLARIMIZLA BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE GÖREV YAPTIK

Isparta Muhtarlar Derneği tarafından yeni dönemde aday olmayan muhtarlar için vefa gecesi düzenlendi.

ISPARTA Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 10:59:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Vefa Gecesine Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan ve muhtarlar katıldı. Programda yeni dönemde aday olmayan 6 muhtara protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketi verildi. 

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, şu ana kadar en kıdemli muhtarın Halıkent Mahallesi Muhtarı Abidin Yorgancı olduğunu ve 7.dönemini tamamladığını söyledi. Büyükleblebi, “Bugüne kadar Isparta’ya hizmetlerinden ve muhtarlar derneğimize katmış oldukları değerden dolayı yeni dönem aday olmayacak 6 muhtarımıza hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. 
Muhtarlarla 5 yıllık görev sürecinde uyumlu bir çalışma sürdürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti. Başdeğirmen, “Bugüne kadar mahallelerimize vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bazı muhtarımız aday olmuyor, onun dışında yeni bir 5 yıl için vatandaşlarımızdan vize almak için hizmet yarışına giren bizler ise çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rabbim bizlere hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Yeniden bir 5 yıl daha bu kutsal görevleri bize yapmak nasip olursa, bugüne kadar sizlerle birlikte yapmış olduğumuz hizmetlerin çok daha iyilerini ve güzellerini yapmak Rabbimizden bizim de dileğimizdir. Amacımız yeniden görev almak, yeniden daha iyi hizmetler yapmak. Rabbim yolumuzu açık eylesin. Aday olan muhtar arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. 
Isparta Valisi Aydın Baruş da şehirde muhtarların dayanışma içerisinde hizmetler verdiğini söyledi. Vali Baruş, “Beraber görev yaptığınız insanlara vefa göstermek, aranızdan ayrılacakları da gönül hoşluğuyla uğurlamak kadirşinaslık bir olay. Muhtarlarımız hizmet verdikleri bölgede vatandaşlarımızla hemhal oluyorlar. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sorunlarını isteklerini bizler nezdinde dile getiriyorlar. Tüm mahalle muhtarlarımıza bu anlamda teşekkür ediyorum. Bugüne kadar aday olmayacağını beyan eden 6 muhtarımıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeniden aday olacak muhtarlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
Konuşmaların ardından, yeni dönem aday olmayacak Halıkent Mahallesi Muhtarı Abidin Yorgancı, Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Binbirevler Mahallesi Muhtarı Fazlı Şıkşık, Kutlubey Mahallesi Muhtarı Bayram Karaoğlu ve Davraz Mahallesi Muhtarı Çoşkun Kunt ile programa katılamayan Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal’ın plaketi eşi Ayşe Gürdal’a protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.