AYHAN AKBAY, ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Triatlon Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan TTF Eğirdir Triatlon Türkiye Kupası, 15-16 Temmuz 2023 tarihlerinde Eğirdir’de gerçekleştirdi.

ISPARTA Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 16:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Isparta’nın spordaki duayen ismi Ayhan Akbay, 70-74 kategorisinde birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.
Akbay, teşekkür mesajı yayınladı:
“70-74yaş kategorisinde; Doğduğum Memleketimde, Şampiyon oldum. Sevincim ve gururumu siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim.

Beni onurlandırdığınız için öncelikle sizlere candan teşekkürler. Çok dalgalı ve rüzgarlı bir havada yarışmak gerçekten tüm sporcular İçin kolay olmadı. İnandım, çalıştım ve başardım.

2023 Triathlon sezonunda; Benim ve Sporun yanında olan Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Ticaret ve Sanayi Odasına, Royal Fitnes Spa ve Ordu Pikola spor kulübüne candan teşekkürler.

Ayrıca Triathlon Federasyona camiasına emekleri için teşekkür ederim. Bundan Sonraki yarışmalarda, Sağlıkla görüşmek dileğiyle hoşça kalınız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.