ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN ÜÇ AYLAR ve REGAİB KANDİLİ MESAJI

Üç aylar, her yıl heyecanla gelişini beklediğimiz nadide zamanlardır.

ISPARTA Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 15:43:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yüce Rabbimizin sayısız lütuf ve ihsanı ile ömrümüze rahmet, bereket ve mağfiret, ruhumuza sükûnet katan maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç ayların gölgesi üzerimize düştü. Üç aylar, her yıl heyecanla gelişini beklediğimiz nadide zamanlardır. 

Recep Ayına ulaşmanın, mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaib Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bu manevi günlere ulaştıran Cenâb-ı Allah’a hamd ü senalar olsun. Regaib Kandili ile başlayan, Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir.
Bu gece, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği, umut, huzur ve adeta bir müjde gecesidir. Bu mukaddes gece, kendimizi gözden geçirerek, geleceğimizin huzur ve saadeti için en güzel muhasebeyi yapma fırsatıdır. 
Bu duygu ve düşüncelerle Regaib Kandili ile üç ayların hemşehrilerime ve İslam Alemine hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, Cenâb-ı Hakkın, Recep ve Şaban ayını bizler için mübarek kılmasını, Ramazan’a kavuşturmasını niyaz ediyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.