TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri işyerleri ve kurumlarda vatandaş ve öğrencileri bilgilendirdi.

ISPARTA Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 15:58:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda işyerleri ve kurumlar ziyaret edilerek öğrenci ve vatandaşlar çeşitli güvenlik konularında bilgilendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen tanıtım/bilgilendirme faaliyetleri kapsamında; 42 işyeri ve kurum ziyareti yapılarak 1095 vatandaş ve 4293 öğrenciye “Siber Güvenlik ve Telefon Dolandırıcılığı, Açıktan Hırsızlık, KADES Aplikasyonları, UYUMA, Emniyet Kemeri Takmanın Önemi, Güvenli İnternet Kullanımı, Akran Zorbalığı, Çocuklar İçin Temel Güvenlik Kuralları, Polis Ne İş Yapar, Trafikte Doğru Davranış Usulleri” konularında bilgilendirme ve tanıtım çalışmaları yapılmıştır.

Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına ve 0.505.318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz, iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.