YAPILAN HİZMET VERİLEN DEĞER ORTADA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ve yönetimi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 10:13:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in geçen dönemde çok güzel ve hayırlı hizmetler yaptığını söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, “Başkanım yeni döneminizde de başarılar diliyoruz” dedi. Savcı, “2019-2024 döneminde yaptığınız hizmetler verdiğiniz değer girdiğiniz gönüller ve devam eden projelerinizle Isparta’mıza ivme kazandırdınız. Birçok ile örnek olmayı başardığınız için şahsınızı ve yönetiminizi kutluyoruz. Bu projelerden bir tanesi de dernek binamız. Dernek binamızda sayenizde hem misafirlerimizi hem de gelen öğrencilerimizi iyi ağırlayabiliyorsak bunlar sizin sayenizde oldu. Allah razı olsun. Yapılan hizmet verilen değer her daim ortada. Son olarak şehit çocuklarımız ve gazi çocuklarımız için geçen hafta da dernek binamıza yapılan çocuk parkından dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Değerli başkanım yeni yönetiminizle de sosyal belediyecilik anlayışının gönül belediyeciliğiyle buluşturduğunuz ve Türkiye'ye örnek bir Isparta yaptığınız için de şahsım, tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimiz derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.  

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şehitlerimizin, ailelerinin, gazilerimiz ve gazi ailelerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti. Başkan Başdeğirmen, “Sizler canınızla, kanınızla, evlatlarınızla tüm uzuvlarınızla vatanımız, milletimiz, bayrağımız, ezanımız için bir mücadele içerisine girmişsiniz ve burada hem devletimizin topraklarını, bütünlüğünü korumuşsunuz, bayrağımızı yere indirmemişsiniz. Ezanımızı dindirtmemişsiniz. Hem yakınlarınızı kaybetmişsiniz hem de en önemli uzuvlarınızı kaybetmişsiniz. Bunların karşısında bizim yaptıklarımızın hiçbir anlamı yok. Çok daha fazla şeyler yapmak arzusundayız. İnşallah bizler de sizlerin taleplerini yerine getirmek için üst seviyede mücadelemize devam edeceğiz. Sizden bir talep geldiği zaman biz mutlu oluyoruz. Bir şey yapmış oluyoruz size o bizi inanın çok memnun ediyor. Bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi sizlerle beraber bu birliğimizi devam ettireceğiz inşallah. Rabbim bizlere yeni şehitler, yeni gaziler vermesin gazilerimize hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.