'BÜYÜK BAŞKAN' TEZAHÜRATIYLA KARŞILANDI, TARAFTARA FORMA HEDİYE ETTİ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor-Uşakspor karşılaşmasını tribünde taraftarla birlikte takip etti.

ISPARTA Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 10:56:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Stada gelişinde ‘Büyük başkan, seni seviyoruz’ tezahüratıyla karşılanan Başkan Başdeğirmen, taraftarlara forma hediye etti. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’un her zaman yanında olan ve desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, takımı maçlarda da yalnız bırakmıyor. Başkan Başdeğirmen, Isparta 32 Spor’un Uşakspor’la Atatürk Stadyumunda oynadığı karşılaşmayı AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları ve Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir ile birlikte tribünden takip etti. 
Maçtan önce taraftarlara yeşil pembe renkli Isparta 32 Spor forması hediye eden Başkan Başdeğirmen, maçın heyecanını da taraftarların arasında yaşadı. Taraftarlar da kendilerine her zaman destek veren Başkan Başdeğirmen’e yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar Büyük başkan, seni seviyoruz’ tezahüratıyla Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e sevgilerini gösterdiler. 
Isparta 32 Spor, Uşakspor’u ilk yarıda Eyüpcan Delibalta’nın attığı golle 1-0 mağlup ederek, ligde puanını 46’ya çıkardı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.