BAŞDEĞİRMEN: İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE PROJELERİN EN İYİ HALE GELMESİNE KATKI SAĞLIYORSUNUZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Makine Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi Mustafa Süalp ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 14:49:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Ziyarette konuşan Makine Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi Mustafa Süalp, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kendilerine her zaman yardımcı olduğunu belirterek, teşekkür etti. Makine mühendislerinin daha önce yaptığı projelerde oda onayı olmadığını ifade eden Süalp, “Doğalgaz ve tesisatla ilgili projelerde oda tasdikine onay verdiniz, teşekkür ederiz. Yaklaşık bir yıldan fazladır oda onayı geliyor. Arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yaparak oda onayı veriyorlar. Odamıza bu da katkıda bulunuyor. Çok teşekkür ederiz. Isparta’mızda mimari projelerin etkinleştirilmesinde diğer mimarlar ve inşaat mühendisleri odalarıyla yaptığımız çalışmalar vardı. Sizlerin mimari çalışmalarınız için beraber görüşmeler de yaptık. Siz bu görüşmelerimiz sonucunda odaların yaptığı hizmetlerin değerlendirmelerinde bulundunuz ve buna göre proje üzerlerinde deprem ve dayanıklı konutlar yapmak üzere tahsisler yapmak, bundan sonraki mimari projelerimizde de o değerlendirmeleri yapacağınıza söz verdiniz, eksik olmayın. Bu katkınızdan dolayı da çok teşekkür ederiz” dedi.
Makine Mühendisleri Odası’nın Isparta Belediyesi’nin en önemli paydaşlarından bir tanesi olduğunu belirten Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kendileriyle işbirliği içerisinde güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi. Isparta’nın mimari ve her türlü çalışmasında Makine Mühendisleri Odası’nın da katkıları olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Teknolojiyle yapılması gereken gelişmeleri iyi takip ediyorsunuz. Bizlere verdiğiniz önerilerle bu teknolojiyi uygulatmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Proje onayı size gelmesinden dolayı teşekkür ediyorsunuz ben de size teşekkür ediyorum, o projeler size geldiğinde dikkatli şekilde inceliyorsunuz ve yapılması gerekenleri belirterek projenin en mükemmel şekle gelmesini sağlıyorsunuz. Bu da bizim için çok değerli ve önemli. Günümüzde deprem ve inşaatla alakalı konular en önemli konular. Deprem konusunda alınacak tedbirlerle ilgili paydaşlardan bir tanesi de sizlersiniz. Deprem sonrası makineyle alakalı birimlerde yangın oluşmaması, patlama olmaması, tesisatın oradaki insanlara zarar vermeden bloke edilmesiyle ilgili sizler de destek veriyorsunuz” dedi.
Makine Mühendisleri Isparta İl Temsilciliği üyeleri de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in deprem bölgesinde uzun süre kaldığını, orada edindiği tecrübelerin şehre artı olarak döneceğini belirterek, “Başkanım oradaki aksaklıkları gördünüz. Mutlaka bu durumlar Isparta’mıza bir artı olacaktır” diye konuştular.
Başkan Başdeğirmen de deprem bölgesine defalarca gittiğini, inşaatla ilgili birimlerdeki görevlileri teknik inceleme için gönderdiklerini, hazırlanan raporların bakanlıkla paylaşıldığını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “O raporlarla yeni değişikliklere ilave edilen güzellikler gördük. Türkiye’nin tamamı birinci derece deprem bölgesiymiş gibi projelerin değerlendirilmesi gerekiyor. Bizler belediye sizler de mühendisler olarak yapılması gerekenleri en iyi şekilde ortaya koyabilmemiz lazım. Bizler sizinle her zaman istişareye açığız. Fikirlerinizle bize destek verirseniz memnun oluruz” görüşlerinde bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.