"ONLAR KENDİLERİNİ KAFDAĞI'NDA GÖRDÜ, SEN MİLLETİN İÇİNDESİN"

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Karaağaç pazarında esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla selamlaştı.

ISPARTA Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 16:21:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Başdeğirmen, yeni dönemde de hizmetlere güçlü şekilde devam mesajı verirken esnaf ve vatandaşlar da desteklerinin tam olduğunu vurguladı. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, gece gündüz demeden ziyaretlerini sürdürüyor. Karaağaç pazarında esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Başdeğirmen, esnafa hayırlı işler dilerken, vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Başdeğirmen, fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi, çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyarete AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. 
Pazarcı esnafı ve vatandaşlar 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’i desteklediklerini belirterek, “Başkanım arkanızdayız. Allah’ın izniyle yeniden göreve devam edeceksiniz. Hizmetlerinizden çok memnunuz. İşte adam gibi adam Şükrü Başdeğirmen. Biz sizden razıyız. Allah sizden bin kere razı olsun. Kazanacağız” dedi. 
Önceki yönetim döneminde evinin yıkıldığını ve yapılmadığını belirten bayan bir esnaf, “Isparta’yı Isparta yaptınız, tekrar yapın. Dürüstsün, efendisin, halkın arasındasın. Önceki dönemde evimizi yıktılar, yapmadılar. Kendilerini Kafdağı’nda gördüler. Sen çocuklarla çocuk oluyorsun, milletin içindesin. Şadiye hanım da sizin gibi çocuklarla çocuk oluyor, milletin içinde. Teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.