ISPARTASPOR BAŞKANI ÖZDEMİR'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, tüm taraftarın beklediği kaleci transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

ISPARTA Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 16:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Başkan Özdemir, açıklamasında şu görüşlerini dile getirdi:
“Kulübümüze güç katacağına inandığımız taraftarlarımızın büyük bir çoğunluğun istediği kaleci kardeşimizle prensipte anlaşmaya varıldı. Bu hafta açıklama yaparak kamuoyuna bildirmeyi düşündüğümüz futbolcu kardeşimizin kulübünün kaleci transferi yapacak olması nedeniyle bir kaç gün daha uzamıştır. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun en kısa süre içinde sonuçlanacaktır. Kalecimiz Furkan Bekleviç’e olan güvenimiz tamdır. Lakin bu transfer takımımıza güç katmak zirve yolunda yara almamak ve ligi bitirilebilecek en üst seviyede bitirmek adına elzem ve önemli bir transfer olacaktır. Kulüp yönetimimiz bu konuda çok fedakarlık yapmıştır. Her bir yönetim üyemize teşekkür ediyor, bu işin Ispartaspor’umuz için en hayırlı şekilde sonlanması ümidiyle
Saygılarımla.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.