BÜYÜYEN DEV ISBAŞ

Isparta’nın AK yüzü

ISPARTA Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 15:06:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta İl Geneli Vergi tahakkuk sistemi İlk 100 sıralaması açıklandı.
100 Mükellef arasında yapılan sıralamada Isparta Kurumlar Vergi Rekortmeni açıklandı.

Isparta Belediyesi bünyesindeki ISBAŞ Bimsblok Fabrikası, Kurumlar Vergisinde 27. Sırada yer aldı. Silisli süzme topraktan (kizelgur) seramik ürünler ile briket ve tuğla imalatı kategorisinde büyüyen ve
ürettiği ürünlerin yoğun talep görmesi dolayısıyla alanda daha büyümeye devam ediyor.

Isparta Belediyesi bünyesindeki ISBAŞ Bimsblok Fabrikası büyümeye devam ediyor. Bimsblok üretiminin yanı sıra ISKİM adı altında yapı kimyasalları üreten fabrika, çatısına kurulan 1 MW’lık güneş enerjisi santrali sayesinde kendi elektriğini üretir hale gelmişti. Bimsbloğa olan yoğun talep dolayısıyla ISBAŞ Bimsblok Fabrikası, 2 bin metrekare alanda genişleyerek 2.fabrikayı hizmete aldı. Yeni tesisle birlikte bimsblok üretim kapasitesi 2 katına çıkarılmıştı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Genel Müdür Mehmet Tanel ise başarı çıtasını yükseltilmesi için büyük çaba sarf etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.