ISPARTA BELEDİYESİ EMEKÇİLERİ HİZMET-İŞ SENDİKASINDA BİRLEŞİYOR

Isparta Belediyesi kadrolu ve ISBEL AŞ. bünyesinde çalışan işçiler, yıllardır süregelen ve herhangi bir kazanım elde edemedikleri mevcut sendikalarından istifa ederek HAK-İŞ HİZMET-İŞ Sendikasına üye olmaya başladılar.

ISPARTA Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bireysel olarak aldıkları bu karar doğrultusunda güzel bir hava oluştuğunu söyleyen Belediye işçileri; günümüz ekonomik şartlarına uygun, mali ve sosyal hakların iyileştirildiği ve en önemlisi uygulanabilir bir toplu iş sözleşmesinin artık gerçekleşeceğinin inandıklarını ifade ettiler.

Süreci takip etmek için Isparta'ya gelen HİZMET-İŞ Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, İl Başkanı Caner Macit ve Genel Başkan Danışmanı Aytekin Koç ile birlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ardından Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün ile görüşen HİZMET-İŞ Yöneticileri, Genel Merkez ve farklı illerden gelen Şube Başkanlarının katılımlarıyla devam eden üyelik sürecinde HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’in temel ilkeleri, özellikle taşeron sorunun çözümünde gösterilen mücadele ve işçilerin en büyük beklentisi olan daha iyi bir toplu iş sözleşmesi talepleri üzerine Belediye işçileri ile fikir alışverişinde bulundu.

HİZMET-İŞ Sendikası bayrağının Isparta'da dalgalanmasına yürekten inandıklarını söyleyen Ispartalı Emekçiler tüm Belediye işçilerini üye olmaya davet ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.