BOZANÖNÜ YOLU GENİŞLETİLDİ

Sanayi sitesi önündeki yol yeniden düzenleniyor..

ISPARTA Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 17:55:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediyesi, Bozanönü köyü yolu üzerinde hurdacılık işletmesinin bulunduğu alandan Gül Küçük Sanayi Sitesine kadarki bölgede yol genişletme çalışması gerçekleştirdi. Genişletilen yolda asfaltlama yapılırken, sanayi sitesi önündeki yol da bölünmüş yol olarak düzenleniyor. 

Isparta Belediyesi, şehirde trafiğin daha düzenli akışını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gül Küçük Sanayi Sitesine giriş ve çıkışların trafik güvenliği açısından daha güvenli hale getirilmesi amacıyla sanayi sitesinin 3. kapısının karşısında bulunan yolda genişletme ve düzenleme çalışmaları yapılarak, yol trafiğe açılmıştı. Bölgede trafik akışının daha düzenli olması amacıyla Bozanönü köyü yolu üzerindeki hurdacılık işletmesinin önünde bulunan alandaki yol da genişletildi, burada bulunan duvar 7 metre içeriye alındı. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışması başlatıldı. Hurdacılık işletmesinin önünden Gül Küçük Sanayi Sitesi’ne giden yolda genişletilen bölümün asfalt çalışmaları yapılıyor. 
Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğünce Gül Küçük Sanayi Sitesi önündeki yol bölünmüş yol olarak düzenleniyor. Bölgede freze makinesiyle yorgun asfaltı kaldıran ekipler, yolun ortasına bordür taşı döşeyerek, yolu gidiş geliş olarak yeniden düzenliyor. Bordür taşı döşeme çalışmalarının ardından yol asfaltlanacak. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.