MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN'DAN TAM DESTEK

Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum..

ISPARTA Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:57:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre kazandırdığı hizmetlerden dolayı onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Eğitimin, eğitimcilerin işini kolaylaştıran, bize yol arkadaşlığı yapan bu güzel yatırımlar için Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bem-Bir-Sen’imizle sosyal denge sözleşmesini tabandan değil tavandan yaparak emekçinin yanında duran, emek mücadelesini kucaklayan bir belediye başkanı olduğu için de özellikle teşekkür ediyorum. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışan bu yaklaşımı son derece önemsiyor ve Allah razı olsun diyorum” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen ve Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla Iyaş Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Teşkilat Eğitimleri Bölge Toplantısına katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eğitime ve kendilerine her zaman destek verdiğini belirterek, teşekkürlerini iletti. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında şehirlerde eğitimle alakalı belediyelerin çok önemli katkıları olması gerektiğini belirterek, belediye olarak yaptıkları katkılardan bahsetti, eğitim ve spor yatırımlarını anlattı. Eğitim konusunun herkesi ilgilendirdiğine değinen Başkan Başdeğirmen, “Eğitime katkı vermek için en üst seviyede gayret gösteriyoruz. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı en üst seviyede yetiştirirken bizler de onun altyapısını hazırlayabilmemiz lazım. Hafta içerisinde 2 tane okulumuza kazandırdığımız kapalı spor salonunu açtık. Normalde belediyenin böyle bir hizmeti yok. Ama Gençlik ve Spor Bakanımızdan Isparta için 3 kapalı spor salonu istedik. Birisini kendi tesisimize yaptık, ikisini de okullarımıza hediye ettik. Göreve geldiğimizde bir kütüphane vardı. 500 kişilik kütüphaneyi IBKM’de yaptık. 3 tane daha kütüphane açıyoruz. Bunları Davraz, Vatan ve Akkent Mahallelerinde açıyoruz. Buralar şehre uzak bölgeler. Türkiye’de örneği az olan Bebek ve Çocuk Kütüphanesini bitirmek üzereyiz. 0-10 yaş arası çocuklarımızın eğitim alabileceği bir kütüphane oluyor. 6 ay sonra kütüphaneyi hizmete açacağız. 80 bin üniversite, 80 bin de ortaöğretim öğrencimiz var. Mevcut otogar bölgesine Şehir Kütüphanesi Öğrenci Yaşam Merkezi projemizi hazırladık. Spor alanında semt sahaları, spor kompleksleri yaptık. Çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından kurtarmak için spor tesislerimizi artırıyoruz” ifadelerinde bulundu.
Isparta Belediyesi’nde çalışan memurlarla ilgili Bem-Bir-Sen Isparta Şubesi ile sosyal denge tazminatı imzaladıklarını hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “Sendika başkanımız İlkay Beyin talebini yerine getirerek memurlarımıza sosyal denge tazminatının en üst seviyesini verdik” dedi. 
Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in hizmetlerini duyduğunu, bu hizmetlerin yapılmış olmasından dolayı gururlandığını ve onurlandığını söyledi. Yalçın, “Başkanımız 0-10 yaş arası bebek ve çocukları da düşünerek kütüphane yapacak. Spor tesisleri, yapılan çalışmalar, bu nesle dokunmak, bu nesle faydalı olmak, geleceğe yönelik yatırım yapmak, hizmet, sosyal ve kültürel belediyecilik olarak kodlanırsa Belediye Başkanımızın yaptığı gibi güzel hizmetler ortaya çıkıyor. Eğitimin, eğitimcilerin işini kolaylaştıran, bize yol arkadaşlığı yapan bu güzel yatırımlar için Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bem-Bir-Sen’imizle sosyal denge sözleşmesini tabandan değil tavandan yaparak emekçinin yanında duran, emek mücadelesini kucaklayan bir belediye başkanı olduğu için özellikle teşekkür ediyorum. Başkanım Rabbim işini kolay kılsın, başarınızı devam ettirsin, hizmet alanınızı genişletsin. Devamlı yanımızda sizi görmek bizi de memnun etti. Teşkilatımız içeri girerken ‘Başkanım kitap temininde zorlanıyoruz ama belediye başkanımız elimizi rahatlatıyor, ne zaman eğitimle ilgili bir konu götürsek belediye başkanımız söz konusu eğitimse gerisi teferruattır diyen bir yaklaşımla yanımızda duruyor’ dediler. Bu açıdan başkanımıza teşekkür ediyorum. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışan bu yaklaşımı son derece önemsiyor ve Allah razı olsun diyorum” görüşlerinde bulundu. 
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a günün anısına gül tablosu hediye etti. 
Toplantı eğitim programlarıyla devam etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.