KEMER 2020 FUTBOL KULÜBÜ ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Büyükler 2. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden Kemer 2020 Futbol Kulübü, Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde düzenlenen organizasyon ile şampiyonluğunu kutladı.

ANTALYA Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 11:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kutlama programına katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şampiyonluklarından dolayı Kemer 2020 Futbol Kulübü’nü tebrik etti. 

Kutlamalar, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve futbolcuları taşıyan üstü açık otobüsün Kazım Gül Spor Tesisleri’nden kortej geçişiyle başladı. 

Kulüp yöneticileri ve futbolcular, ilçe merkezinden geçen kortej sırasında halkı selamladı. Yüzlerce taraftar da meşale ve tezahüratlar eşliğinde takımına destek verdi. Bazı taraftarlar kulübün bayrağı ile yola yattı, bazıları da yolda aslan yürüyüşü yaptı. 

Kutlama programı, Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde son bulan kortejden sonra devam etti. Kutlamalara, Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cumali Afşin ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin de katıldı. 

Kutlama programında konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in gençlerinden oluşan Kemer 2020 Futbol Kulübü’nü şampiyonluklarından dolayı tebrik ettiğini söyledi. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kemerimizin takımı ligde çıktığı 12 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Ligi namağlup bitirdi ve şampiyon oldu. Zorlu bir lig maratonu sürecinde Kemer Belediyesi olarak tüm desteğimizi takımıza verdik ve vermeye devam edeceğiz.” dedi. 

Başkan Topaloğlu’nun konuşmasının ardından desteklerinden dolayı kendisine plaket verildi. 

Kutlamalar, futbolcular ve teknik heyetin sahneye tek tek çağırılarak vatandaşlara takdim edilmesinden sonra şampiyonluk kupasının havaya kaldırılmasıyla sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.