ÇOCUKLARDAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'E YOĞUN İLGİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Meydan AVM’de belediye tarafından düzenlenen Çocuk Kulübü Sömestr Şenliğine katıldı.

ISPARTA Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 16:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Farklı atölye etkinliklerinin düzenlendiği şenlikte Başkan Başdeğirmen, çocuklarla birlikte ebru sanatı yaptı. Çocuklar ve aileleriyle sohbet etti. 
Isparta Belediyesi çocukların ara tatilini öğrenerek ve eğlenerek geçirmeleri amacıyla ücretsiz farklı atölyeler ve etkinlikler düzenledi. Isparta Meydan AVM’de 29 Ocak 4 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Isparta Belediyesi Çocuk Kulübü Sömetr Şenliğinde çocuklar etkinliklere katılarak farklı sanat dallarını tecrübe etti. Şenliğin hafta sonu etkinliğine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de katılarak çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla sohbet eden, hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Başdeğirmen ayrıca çocuklarla birlikte ebru sanatı yaptı. 
Çocukların aileleri ve AVM’ye gelen vatandaşlarla da sohbet eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yoğun ilgi vardı.  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.