ISPARTA32SPOR'A BÜYÜK ŞOK

Isparta32spor’un taraftar Grubu, Göltaş Hazır Beton Manavgat’ın Antalyaspor’a sponsor olmasına tepki gösterdi.

ISPARTA Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 12:01:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

32 Gençlik Facebook sayfasında şu paylaşımda bulundu;

Isparta'nın en büyük fabrikası konumunda bulunan ama ne hikmettir ki her sene yinelesekte Isparta'da spor ve sporcuya desteklerini göremediğimiz. Göltaş hazır beton fabrikası bu sene de sezon öncesi kulübümüzün sponsorluğu ile ilgili bir girişim de bulunmayışı mevcut yönetimimizin geçen sezon içinde randevu talebini geri çevirmesi ve sosyal medya hesabında bugün komşu şehrimiz Antalya'nın Süper Lig ekibi Antalyaspor destekli paylaşımını 32 Gençlik taraftar grubu olarak kınıyoruz!

Bizim sevdamızın ligi olmaz diyerek amatör de dahi desteklerimizi sürdürmüş ve sosyal medya hesabımızdan her kim olursa olsun destekte bulunan tüm firmaları, isimleri teşekkür paylaşımları yapmışızdır.

Yetkililere söylemek istediğimiz;

Süper Lig takımına destek verebilirsiniz reklamdır ama önce kendi şehrinin takımına gerekli desteği göstermelisiniz.
Bizler Isparta32spor taraftar grubu olarak destek olan firmaları paylaşmaya devam edeceğiz, destek olmayan başta Göltaş gibi firmaları da sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağımızı belirterek, Isparta'nın marka değeri Isparta32spor için herkesi göreve davet ediyor. Tüm kenti başarı için destek çağrısında bulunuyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.