IŞIK: HİZMETİNİZİ LAFTA DEĞİL, DERNEK BİNAMIZLA GÖRDÜK

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 10:54:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Başkan Işık, Isparta’da derneklerine kazandırılan bina için teşekkür ederken, binanın Türkiye’ye örnek olduğunu ve projeyi diğer illerde de uyguladıklarını söyledi. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık’ın Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı Doğan Gömük ve Isparta Şube Başkanı Ali Savcı da eşlik etti. 
Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, derneklerinin 10’uncu genel kurulunu yaptıklarını dile getirerek, “Her daim hem maddi hem manevi olarak her zaman yanımızda oldunuz. Pandemide açılan dernek binamızda gönül isterdi ki 53 şube 44 temsilciyle birlikte yoğun bir katılımla derneğimiz açılsın. O gün olmadı ancak Genel Başkanımızın sizleri ziyareti bugüne nasipmiş. Bu yoğun programlarınız arasında bizleri kabul ettiniz, Allah sizlerden razı olsun” dedi. 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Türkiye genelinde 53 şube 44 temsilcilerinin bulunduğunu dile getirerek, “1915 yılında kurulan bir derneğin genel başkanı olarak Isparta’da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine ve üyelerine yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Derneğimize yapılan hizmet binası da birçok ildeki şubelerimize hem belediyelerimize hem de üyelerimize örnek teşkil ediyor. Projeyi alıp oralarda da kullanıyoruz. Bu projeye benzer bir projeyi Adıyaman’da yaptırdık. Allah razı olsun. Bu hizmetinizden dolayı, şehit ailelerimiz ve gazilerimize göstermiş olduğunuz ilgiden teşekkür ederiz. Pandemi sürecinde teşekkür için gelemediğimiz hizmet binamız için de ayrıca teşekkür ederiz. Lafta olmayan ‘şehit yakınları ve gaziler başımızın tacıdır’ söylemini burada o bina ile görmüş olduk. Hakkınızı helal edin, ellerinize, yüreğinize sağlık” görüşlerinde bulundu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de şehirde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneğiyle her zaman iyi ilişkiler içinde olduklarını dile getirerek, işbirliğini devam ettirdiklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Biz şunun bilincindeyiz. Biz vatanımızı, topraklarımızı, sınırlarımızı canıyla, kanıyla, uzvuyla koruyan, bizlerin özgür ve hür olarak yaşamamızı sağlayan sizler, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ailelerinin bizim için ne kadar değerli ve güçlü bir yerinin olduğunu bilmenizi isterim. Onlar bizim en büyük değerlerimiz. Bizim yaptıklarımız onların yanında hiçbir şey. Biz bunun bilincindeyiz. Her şeyiyle yanlarındayız, yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz bina şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve ailelerini çok mutlu etti. Bu hizmetinde bize nasip olması bizim için de bir onur oldu. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Rabbim gazilerimize, şehitlerimizin ailelerine uzun ömürler nasip etsin” ifadelerinde bulurken, kongrelerinin de hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.