ULAŞIM VE OTOPARK ALANINDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 5 yıllık görev süresinde şehrin ulaşımına neşter vurdu.

ISPARTA Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 15:58:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Şehri modern bulvarlara kavuşturan, yer altı otoparkları inşa eden Başkan Başdeğirmen, bu yatırımlarına son olarak da İstiklal Mahallesi Subay Lojmanları yanındaki alanda inşa edilen 3 katlı yer altı 450 araçlık otoparkı ekledi. Otoparkı tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Başkan Başdeğirmen, Ramazan dolayısıyla iftar sofraları kurulan otoparka bayram sonrasında araç konulmaya başlanacağını söylerken otoparkın Isparta’ya hayırlı olmasını diledi. 

Yapılan duanın ardından otoparkın açılış kurdelesi AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Akdeniz Bölgesi Isparta İl Koordinatörü Rasim Erdoğmuş, AK Parti önceki dönem Milletvekili Recep Özel, İlbank Antalya Bölge Müdürü Bora Gümüş ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla kesildi. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen açılış sonrasında iftar sofralarını dolaşarak, vatandaşların ramazan ayını kutladı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Otoparkımızı açarak hizmete sunuyoruz. Bu otoparkımız yer altı 3 kat ve 450 araç kapasitesine sahip” derken, ulaşım noktasında önemli çalışmalara imza attıklarını bunlardan bir tanesinin de otopark yapımları olduğunu dile getirdi. 
Otoparkların inşasıyla birlikte yol kenarlarına bırakılan araçların azalmasının amaçlandığını aktaran Başkan Başdeğirmen, otoparklardan cüzi rakamlar alındığını aktardı. Kapalı otoparklardan vatandaşların yarım saate kadar ücretsiz faydalanabildiğini dile getiren Başdeğirmen, belki de Türkiye’de en ucuz otoparklardan bir tanesinin Isparta’da olduğunu ve bunu belediyenin işlettiğini aktardı. Amaçlarının para kazanmak olmadığını, vatandaşa hizmet olduğunu, dışardaki araçların da kapalı alana alınmasını amaçladıklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, otoparkın yapım aşamasında ve sürecinde katkı sunan herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.