BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, MEDYA MENSUPLARINA BASIN MERKEZİ KAZANDIRIYOR

Gazeteci Soner Toros Basın Merkezi binası inşaat çalışmaları başladı

ISPARTA Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 16:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediyesi tarafından Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Binanın en kısa sürede tamamlanarak teslim edileceğine değinen Başkan Başdeğirmen, “Gazeteci arkadaşlarımızın burada rahmetli Gazeteci Soner Toros’un da ismini yaşatarak güzel hizmetler yapacakları inancındayız” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Özkanlar Kavşağı altındaki Soner Toros Basın Parkı içerisine bir basın merkezi binası yapılacağı sözünü vermişti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi binası yapımı için inşaat çalışmaları başladı. Yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla hem şehirde görev yapan medya mensuplarına bir merkez kazandırılmış olacak hem de merhum Gazeteci Soner Toros’un ismi bu merkezde yaşatılacak. İnşaat çalışmalarının Ekim ayı içerisinde tamamlanması hedeflenirken, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezinin resmi açılışının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yapılması planlanıyor. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu. 
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, gazetecilik mesleğini icra eden medya mensuplarının misafirlerini ağırlayabileceği bir merkezin bulunmadığını, gazetecilerin tek çatı altında toplanması amacıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den bir basın merkezi talebinde bulunduklarını, bu talebin de olumlu karşılandığını söyledi. Baş, “Başkanımız talebimizi kabul etti ve ‘ne gerekiyorsa yapalım’ dedi. Gazeteciler Cemiyeti olarak bir bina yapım sözü vermişti. Binamıza da rahmetli Gazeteci Soner Toros’un adını vererek Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi ismini verelim istedik. Başkanımız bu talebimizi de kabul etti. Basın Parkında inşaat çalışmaları başladı. Tek çatı altında meslektaşlarımızın burada misafirlerini ağırlayabileceği, basın toplantılarını yapabileceği bir mekan haline gelecek. İnşallah kurdelesini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde keseceğiz. Gazetecilerin her zaman arkasında duran ve manevi yönden destek veren kıymetli başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, , Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezinin 150 metrekare kapalı alana sahip olacağını dile getirdi. Gazetecilerin bu merkezde hem toplantılarını yapabileceklerini hem de misafirlerini ağırlayabileceklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Hangi arkadaşımız bu derneğin başkanı olduysa mutlaka bugüne kadar kendi imkanlarıyla bir şekilde ofislerini oluşturmuşlar. Hiçbir zaman kurumsal bir binaları olmamış. Bu binayı yapmak bize nasip oldu. Şu anda çalışmalarımıza başladık. Burada da rahmetli Gazeteci Soner Toros’un da ismini yaşatarak güzel hizmetler yapacakları inancındayız. En kısa zamanda binayı tamamlayıp, teslim edeceğiz” ifadelerinde bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.