ÇİN VE PAKİSTAN'DAN GELEN YATIRIMCILAR AĞIRLANDI

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Aydın Apaydın, Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Yaşar Gürtoklu ve beraberindeki partililer Çin ve Pakistan'dan Isparta'ya gelen yatırımcıları ağırladı.

ISPARTA Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 14:55:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta'ya istihdam ve katma değer sağlama noktasında çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Apaydın, yurt dışından Isparta'ya yatırımcı davet ettiklerini ve yatırımcıların kentte bir takım incelemelerde bulunduğunu söyledi. Apaydın, "Önceliğimiz güneş enerjisi ve gül başta olmak üzere tarıma yapabileceğimiz yatırımlar" dedi.

Isparta ziyaretini değerlendiren Çinli yatırımcı Lidya Yu Limin "Isparta'nın gülü ve gül suyu çok güzel ancak başka ülkelerde özellikle bizim ülkemizde bilinmiyor. Aydın Bey ile çalışmalarımızda gül suyunu Çin'de de tanıtmaktan mutluluk duyacağız" dedi.

Başkan Adayı Apaydın'ın daveti üzerine Isparta'ya ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini söyleyen Pakistanlı yatırımcı Mubin Mubeen, Isparta'nın potansiyeli olduğunu ancak henüz keşfedilmediğini söyledi. Yatırımcı Mubeen, Başkan Adayı Apaydın'ın belediye başkanı seçilmesi halinde Isparta'ya solar enerji yatırımı yapabileceklerini ve tüm müşterilerini Isparta'ya yönlendireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Adayı Apaydın ve İl Başkanı Gürtoklu yatırımcılara hediye verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.