ESNAF VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'E SEVGİ SELİ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Mimar Sinan Caddesinde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 13:30:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yoğun ilgiyle karşıladıkları Başkan Başdeğirmen’e 31 Mart yerel seçimlerinde destek vereceklerini belirten esnaf ve vatandaşlar, “Başkanım her şey için teşekkür ederiz. Karakterin, insanlığın bize yetiyor. Allah yardımcınız olsun. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” dediler. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Mimar Sinan Caddesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, hayırlı, bereketli kazançlar dileklerini iletirken, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Başkan Başdeğirmen, her girdiği dükkânda yoğun ilgiyle karşılaşırken, vatandaşlar da bol bol fotoğraf çektirip, sevgi gösterisinde bulundular. Başkan Başdeğirmen, çocuklarla da sohbet edip, onlarla yakından ilgilendi. Başkan Başdeğirmen’e esnaf ziyareti sırasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve SKM Başkanı Fatih Tola da eşlik etti. 
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı bir vatandaş Davraz Mahallesi’ndeki Aquapark alanının şehre kazandırılacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, o bölgenin daha önce şehre kazandırılması gerektiğini ancak hukuki süreçten dolayı bunun gerçekleşmediğini ifade etti. Başkan Başdeğirmen, “İşletmeciyle son görüşmemizde artık en son hukuki süreç devam etmesine rağmen bize izin verdi. İşletmeciye ‘bölgedeki vatandaşlarımızı daha fazla mağdur etmeyelim’ dedim sağ olsun duyarlı davrandı. Öylelikle başladık, orayı yaşam alanı haline getireceğiz” dedi. 
Bir vatandaş da Vatan Mahallesi’nde ikamet ettiğini Başkan Başdeğirmen’in koku sorununu ortadan kaldırdığını ifade ederek, “Başkanım Allah ne muradın varsa versin” diye konuştu.
İlk kez 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacağını belirten gençler de ilk oylarını Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e vereceklerini belirttiler. Başkan Başdeğirmen, “Allah razı olsun, oylarınıza layık olacağız” dedi.
Gül ürünleri satan işletmeciler ise Gül Festivallerinin devam etmesini isterken, Başkan Başdeğirmen, “Tabii ki devam ettireceğiz. Her dönem daha iyisini yapacağız” şeklinde konuştu. 
Esnaflar, “Başkanım her şey için teşekkür ederiz. Karakterin, insanlığın bize yetiyor. Başkanımıza başarılar diliyoruz. Allah yardımcınız olsun. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” dediler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.