ISPARTA YAPTI BURDUR BAKTI

Medipol Başakşehir spor kulübü Burdur MAKÜ’de Kamp Yapıyor.

ISPARTA Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 14:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehirspor yeni sezon hazırlıklarına Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Tesislerinde başladı.

Geçtiğimiz yılda aynı yerde Medipol Başakşehirspor ve Antalyaspor kamp yapmıştı.

ISPARTA DAVRAZ FUTBOL KAMP MERKEZİ KULLANILAMIYOR!

Mülkiyeti Isparta İl Özel İdaresi'ne ait olan Davraz Kayak Merkezindeki Otel ve antrenman sahası takımların mekan arayışında oldukları ve iklim olarak en uygun yer ve zaman olmasına rağmen tadilatta olduğu olduğu gerekçesiyle kapalı!

Adeta bir tarlaya dönüşen, takımlara verilemez hale gelen en gerekli ve faydalı zamanda kullanılmayacaksa ne zaman kullanılacak?

GÜZEL GÜNLER MAZİDE KALDI

Şehre vereceği maddi ve tanıtım katsının yanı sıra Başta Ispartaspor32spor olmak üzere zamanında Trabzonspor, Antalyaspor, Manisaspor, Bursaspor, Gaziantepspor gibi bir çok takımın kamp yaptığı tesisler kaderine terk edildi.

BUNUN SORUMSU KİM?

Kamuoyu adına başta İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğluna, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen'e, Isparta Ak Parti İl Milletvekillerine soruyoruz;

- DAVRAZ FUTBOL KAMP MERKEZİ neden atıl bekliyor.?

- Daha önceleri bir çok futbol takımı kamp yaparken kaç senedir neden tercih edilmiyor?

- BUNUN SORUMSU KİM YA DA KİMLER?

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.