"ŞÜKRÜ BAŞKANIMIZ HAKTAN BİRİSİDİR."

Vatandaşlar: Isparta’ya gereken bütün hizmeti sizin yaptığınızı düşünüyoruz.

ISPARTA Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 16:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Halıkent Mahallesi Mahalle Meclisi toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşların her zaman görüş ve katkılarına açık olduklarını dile getirerek, hizmetlerini gönül belediyeciliği anlayışıyla sürdürdüklerini söylerken, daha yaşanabilir bir Isparta için ele ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Vatandaşlar da “Şükrü Başkanımız halktan biridir, tekrar yerel seçimlerde inşallah bizim başkan adayımız sizsiniz. Çünkü Isparta’ya gereken bütün hizmeti sizin yaptığınızı düşünüyoruz” dediler.

Halıkent Mahallesi kapalı pazaryerinde gerçekleşen Mahalle Meclisi Toplantısında konuşan Mahalle Muhtarı Abidin Yorgancı, Isparta Belediyesinin mahallelerine yaptığı hizmetlere değindi. Muhtar Yorgancı, Halıkent Camii avlusu ve tuvaletlerinin yenilendiğini, kapalı pazaryerinin güçlendirilmesinin gerçekleştirildiğini, zemininin yenilendiğini söyledi. Muhtar Abidin Yorgancı, Ayazma Mesireliğinin bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiğini, çocuk oyun guruplarının yenilendiğini söyleyerek, “Sayın Başkanım her zaman yanımızda oldunuz. Size ihtiyacımız olduğu her an ulaşabildik, isteklerimizi sizlere iletebildik. Bu toplantının mahallemize, ilimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 
Halıkent Mahallesi sakinleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, daha öncede mahalle ziyareti gerçekleştirdiklerini, esnafla da bir arada olduklarını belitti. Başkan Başdeğirmen, konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi ve tek tek cevap verdi, anında yapılabilecek hususlarla ilgili daire müdürlerine talimat verdi. 
Halıkent Mahallesi sakinlerinden Gazeteci Hilmi Özdemir, “Isparta’ya çok güzel hizmetler yapıyorsunuz, bunları saymakla bitmez” şeklinde konuştu. Başkan Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle trafikte düzenlemeler yapıldığını, şehrin kangreni haline dönüşmüş olan ITKM’nin bitirildiğini aktaran Özdemir, “Isparta’ya güzel bir hizmet kazandırdınız. Camilerin çevre düzenlemelerini yaptınız, çok güzel oldu. Sizden önce Isparta’ya gelen turistler, yabancılar tuvalet arardı, sizlerin şehir merkezine yaptığınız üç tuvalet sayesinde vatandaşlarımız zor durumdan kurtuldu. Kirazlıdere gibi çok güzel bir hizmetiniz oldu, şehrin güzelliğini seyredebilirsiniz, kaldırım düzenlemeleriniz çok güzel. Bu hizmetlerinizden dolayı size ve ekibinize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Isparta’daki cami avlusu ve çevre düzenlemelerinin ilk defa mahallelerinden başlatıldığını dile getiren bir vatandaş da yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Kapalı pazaryerinde esnafın çadır kurduğunu belirten vatandaş, çadırların ayaklarının vatandaşlara mani olduğunu ve bununla ilgili çalışma yapılmasını istedi. 
Cami çevresi ve düzenleme çalışmalarının ilkinin Halıkent’te yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu çalışmanın tüm şehre yayıldığını, 136 camiden çoğunun çevre düzenlemesinin yapıldığını, 90’ının tuvaletlerinin yenilendiğini kaydetti. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kapalı pazaryerinde kurulan çadırlarla ilgili olarak da Zabıta Müdürlüğüne konuyla alakalı çalışma yapılması talimatını verdi. 
Sitelerinin bulunduğu sokakta zaman zaman kanalizasyon sorunu yaşadıklarını ve evinde tıkanmalar olduğunu dile getiren bir vatandaşın sorunu da Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne verilen talimatla giderildi. 
Mahallerinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i misafir etmekten mutlu olduklarını dile getiren bir bayan vatandaş da “Sosyal kadın projelerinde biz kadınlara öncü oldunuz. Sivil toplum projelerinizle her zaman yanımızda oldunuz. Üzüm Pazarı projeniz turizme katkı sağlayan bir çalışma. Andık Deresi, Kirazlıdere’yi yaptınız teşekkür ediyoruz. Isparta onlarca belediye başkanı gördü hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, fakat Şükrü Başdeğirmen’in yeri her zaman ayrıdır. Çünkü Şükrü Başkanımız halktan biridir, kendisini alkışlıyorum. Mazlumun yanındadır, manevi değerlere önem gösteren değerli bir insandır. Hayvan haklarını savunur, sizleri çok seviyoruz. Tekrar yerel seçimlerde inşallah bizim başkan adayımız sizsiniz. Sizi görmek istiyoruz, çünkü Isparta’ya gereken bütün hizmeti sizin yaptığınızı düşünüyoruz. Halktan biri olarak iyi ki varsınız, kızınıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 
Mahallerine halı saha isteyen bir gençte, mahallede top oynayamadıklarını dile getirdi. Şehirde semt sahaları yaptıklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Bundan sonraki yapacağımız halı sahalarla ilgili yer tespitine başladık, Halıkent’te bunun içerisinde” dedi.
Pazaryerinin arka bölümünde bulunan çocuk oyun parkına ilave oyuncaklar konulmasını isteyen bir vatandaşın talebi de Başkan Başdeğirmen’in Park ve Bahçeler Müdürlüğüne verdiği talimatla yerine getirilmiş oldu.
Yine mahallelerinde belli bölgelere mamamatik konulması talebinde bulunan vatandaşın isteği de yerine getirildi. Başkan Başdeğirmen, 1,5 litreye kadar her türlü cam ve plastik şişe ile çalışılabilen mamamatik ile ilgili olarak da istek üzerine cami bölgesine konulması talimatını verdi. Başkan Başdeğirmen, “Biz makinenin içerisine mamalarını koyuyoruz, atık pet şişeler makineye atıldığı zaman bir miktar sokak hayvanlarının yiyebileceği mama dökülecek. Çocuklar, değerli vatandaşlarımız ne kadar çok şişe atarsanız sokak hayvanlarına o kadar çok mama inecektir” dedi. 
Vatandaşların mahallelerindeki bazı noktalara kapalı otobüs durak talepleri de ele alınırken, Başkan Başdeğirmen, “Özellikle öğrencilerimizin de bulunduğu durakları kapalı hale getiriyoruz. Şehrimizin birçok noktasında bunu yaptık ve devam ediyoruz” derken, otobüs durakları salı günü yerlerine konacak. 
Program sonunda Halıkent Mahallesi Muhtarı Abidin Yorgancı, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür plaketi takdim etti.  Yine mahalle sakinleri tarafından Başkan Başdeğirmen’e çiçek takdiminde bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.