ATAKAN YAZGAN ERAH-ISPARTA HAVACILIK AKADEMİSİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün Milletvekili Yalım Halıcı ile birlikte Isparta'nın önemli eğitim kurumlarından biri olan ERAH - Isparta Havacılık Akademisi'ni ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 14:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün Milletvekili Yalım Halıcı ile birlikte Isparta'nın önemli eğitim kurumlarından biri olan ERAH - Isparta Havacılık Akademisi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında havacılık eğitimi ve okullarının şehir için taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Yazgan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Atatürk'ün de işaret ettiği gibi İstikbal göklerdedir!" sözünden aldığımız ilhamla havacılığın her alanda desteklenip büyütülmesi gerektiğini vurguladı. Havacılığın, Isparta'nın geleceği için önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Yazgan, bu alandaki eğitim kurumlarının her alanda desteklenmesini sağlayacaklarını belirtti.

Ziyaret sırasında, ERAH Kurucusu ve Genel Müdürü M. Erdoğan CABIOĞLU ile fikir alışverişleri yapılarak, havacılık alanında yapılacak iş birlikleri ve projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Keyifli bir sohbet ortamının oluştuğu ziyarette, havacılık sektörünün geleceği ve potansiyeli hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Atakan Yazgan ve Yalım Halıcı, ziyaretin ardından ERAH sınıflarını gezerek, öğrencilerle de sohbet etme fırsatı buldular. Öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, onlarla bir araya gelmenin önemine değinen Yazgan ve Halıcı, gençlerin havacılık alanında eğitim almalarının ve geleceğe hazırlanmalarının önemine vurgu yaptılar.

Atakan Yazgan'ın ERAH - Isparta Havacılık Akademisi ziyareti, şehrin eğitim ve havacılık sektörü arasındaki iş birliğini güçlendirme ve geleceğe yönelik önemli adımlar atmaya yönelik bir örnek teşkil ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.