MEMLEKETİMİZDE GÖRMEDİĞİMİZ DESTEĞİ GÖRDÜK

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen seçim çalışmalarını sürdürürken bir depremzede aileyle sohbet etti.

ISPARTA Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 11:43:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Aile, “Başkanım, kendi memleketimizde görmediğimiz bütün desteği sizin sayenizde burada gördük” diyerek teşekkür ederken, Başkan Başdeğirmen de bugüne kadar depremzedelerin yanlarında olduklarını ve bundan sonra da bunun devam edeceğini söyledi. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmalarına kamu, kurum ve kuruluş ziyaretleri ile devam etti. Başkan Başdeğirmen, Nüfus Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

KENDİ MEMLEKETİMİZDE GÖRMEDİĞİMİZ 
DESTEĞİ SİZİN SAYENİZDE BURADA GÖRDÜK 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ilk olarak Nüfus İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada personele kolaylıklar dileyen Başkan Başdeğirmen ile o an müdürlükte bulunan bir aile arasında duygusal anlar yaşandı. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından Hatay’dan, Isparta’ya gelen bir aile geldikleri günden buyana Isparta Belediyesi ve Başkan Başdeğirmen’in kendileriyle en iyi şekilde ilgilendiğini belirterek teşekkür etti. Depremzede vatandaş, “Depremden sonra buraya geldiğimizde sizlerin desteklerinizi her zaman gördük. Allah sizden yüz bin kere razı olsun. Başkanım, kendi memleketimizde görmediğimiz bütün desteği sizin sayenizde burada gördük. Çok teşekkürler” derken, Başkan Başdeğirmen de bugüne kadar depremzede ailelerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. 

SU OLMADIĞI ZAMAN HAYAT YOK
SUYUMUZU TASARRUFLU KULLANALIM
Nüfus Müdürlüğünün ardından Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, günün son kamu kurum ve kuruluşu ziyaretini DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne yaptı.  Çalışanlara işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Başdeğirmen, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla DSİ’den kamuoyuna önemli mesajlar verdi. Suyun ne kadar önemli ve değerli olduğunun bilincinde olduklarını belirten Başkan Başdeğirmen, “Son zamanlarda yaşadığımız kuraklık gelecekte bizim su sorunuyla karşı karşıya kalabileceğimiz noktasındaki tedirginliğimizi devam ettirmektedir. Son yıllara kadar Türkiye olarak en önemli su kaynaklarına sahip bir ülke iken, bugün ülkemiz genelinde kuraklıktan kaynaklanan su sorunu hat safhaya ulaşmaya başladı. Bunu hep birlikte aşmak zorundayız ve bu yönde çalışmalar yapmak durumundayız. Su olmadığı zaman hayat yok, hep birlikte suyumuzu en iyi şekilde tasarruflu kullanmak gerekiyor. Suyumuzu ihtiyacımızdan daha fazla kullanırsak, israf edersek su sorunu daha da büyüyecektir. Tüm vatandaşlarımızdan ricamız, suyumuzu idareli ve tasarruflu kullanalım. Buna ne kadar uyarsak önümüzdeki yıllarda çocuklarımıza suyu o kadar daha rahat ulaştırma imkanına kavuşmuş olacağız” görüşlerinde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.