İYİ PARTİ'DEN AHMET TURAL'A BÜYÜK DESTEK

İYİ Parti’de Ahmet Tural’ın Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasının ardından önce destek mesajları veren Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi, daha sonra istifa kararı aldı.

ISPARTA Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 12:54:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstifasını yazılı bir şekilde kamuoyu ile paylaşan Hüseyin Börekçi açıklamasında sert cümlelerde kurmuştu. Börekçi’nin istifasının ardından İYİ Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yazılı bir açıklama yaparak, Tural’a güvendiklerini ve destek verdiklerini ifade ettiler.

İYİ Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin açıklaması şu şekilde: “Partimizi Isparta'da hem genelde hem de yerelde iktidara taşımak amacıyla Merkez İlçe Başkanlığı yönetimine delegelerin güvenoyuyla seçilerek göreve başladık. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından yine birliktelik içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Isparta Belediyesini İYİ belediyecilikle buluşturmak için Genel Merkezimizin yürüttüğü çalışmalar neticesinde Genel Başkanımız Meral Akşener'in takdiriyle Esnaf Odaları Birlik Başkanımız Sayın Ahmet Tural adayımız olarak belirlendi. Merkez İlçe yönetimi olarak, liderimizin ve Genel Merkezimizin kararının arkasında olduğumuzu Sayın Tural'ın adaylığının açıklanmasının ardından partimize ziyaretinde ifade etmiştik. Bu yönde karar alınmışken, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Börekci'nin, çeşitli gerekçelerle istifa ettiğini bizler de basından öğrendik. Kararına saygılıyız. İstifası şahsi kararıdır, kesinlikle merkez ilçe yönetimini bağlamamaktadır. Bizler yönetim olarak, partimizi mahalli idareler seçimine hazırlayarak, adayımız Sayın Ahmet Tural'ın yanında olmaya devam edeceğiz. 31 Mart gecesi zafer İYİ'lerin olacak. Bunun içinde il teşkilatımızla birlikte gece gündüz hiç durmadan çalışmaya söz veriyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.