ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNE YÖNELİK; ÇALIŞMALAR HIZ KAZANIYOR

Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve yönetimi ile bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 12:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ziyaret kapsamında Organize Sanayi Bölgelerinin mevcut durumları ve genişleme alanları ele alınırken, yeni OSB çalışmalarına ilişkin de karşılıklı fikir alışverişine bulunuldu. 

Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şakir Uygun, Hüseyin Dede, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Topaloğlu, Nazmi Esen, Ozan Barış Demiralay, Oğuzhan Tortop ve Onur Yalçınkaya; Organize Sanayi Bölgelerinin mevcut durumlarının ele alındığı ve geleceğe yönelik yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıda bir araya geldi. 

Isparta’nın sorunlarını çözüme kavuşturmak için çabaladıklarını belirten Başkan Metin Çelik, “Daha önce Milletvekilimiz Sayın Osman Zabun ile yaptığımız görüşmelerimizde zaman zaman bir araya geleceğimizi, birlikte Isparta’nın sorunlarına eğileceğimizi ve bunun için de her zaman istişarelerde bulunacağımızı belirtmiştik. Sağ olsun vekilimiz bizleri ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgeleriyle alakalı olarak acilen çözmemiz gereken konularımız var. Bu konularda fikirlerimizi sunacağız, kendisinin de görüşlerini alıp hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Vekilimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ZABUN: ISPARTA’NIN 

MESELELERİNE EĞİLECEĞİZ

Isparta’da yeni bir dönemi araladıklarını ifade eden Milletvekili Osman Zabun ise temel yaklaşımlarının tüm konularda istişare ederek çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. 

Zabun, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızın bünyesinde bulunan meseleler var. Artık bu meselelere eğilme dönemidir. Temel yaklaşımımız bunları peyderpey konuşmak, istişare etmek ve bunun sonucunda da çözüme kavuşturmaktır. Bunu yaparken de etraflıca istişare etmek suretiyle bir yol haritası belirlemek daha doğru olacaktır. Bugün Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaretimizin temelinde yatan şey, gündem başlığı olarak Organize Sanayi Bölgesi oldu. OSB’lerin mevcut durumları ve genişleme alanlarına ilişkin yapılan çalışmalar ile yeni kapasite nasıl oluşturulabilir, hangi alanda ve hangi çerçevede yapılabilir? Bunların istişaresini gerçekleştirmek üzere bir aradayız. İnşallah bu görüşmelerin ardından projelerimizi hayata geçirmek için birlikte mücadele vereceğiz. Bundan sonraki dönem içerisinde bu birlikteliklerimiz ve bir araya gelişlerimiz değişik zamanlarda sıklıkla devam edecektir. Ben bu özveriyi ve gayreti ortaya koyan Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ITSO yönetimi tarafından OSB’lere ilişkin sunum gerçekleştirildi. Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.