MİLLETVEKİLİ ZABUN'UN GÜNDEMİ ISPARTA EKONOMİSİ

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, kentte ekonomi alanında büyük bir çalıştay düzenleyeceklerini söyledi.

ISPARTA Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 15:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Isparta’nın ekonomik anlamda büyümesinin tek hedefleri olduğunu belirten Milletvekili Zabun, istişarelerle birlikte tek vücut olarak bu hedefi gerçekleştireceklerini söyledi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve yönetimi, AK Parti Milletvekili Osman Zabun’a Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ITSO heyetini karşılayan AK Parti Milletvekili Osman Zabun, Isparta ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Zabun, iş insanlarının da bulunduğu görüşmede Isparta ekonomisinin büyümesi, gelişmesi için gereken adımların atılacağını söyledi. Kentte geniş kapsamlı bir ekonomi çalıştayının düzenleneceğini belirten Milletvekili Zabun, bütün iş insanlarımızın katımıyla bu çalıştayda neler yapabiliriz, hangi adımları atacağız bunları tartışacağız diye konuştu.

Kendisinin de Ankara’da gerekli çalışmalara başladığını kaydeden Milletvekili Zabun, hedefimiz planlı bir çalışma ve projelerle büyüme olacak dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.