ISPARTA32SPOR'DA SON DURUM

TFF 2. Lig kırmızı grupda mücadele eden temsilcimiz Isparta32Spor, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak istiyor.

ISPARTA Yayın: 10 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.07.2023 12:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bu kapsamda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Isparta32spor iç transfer de geçtiğimiz sezonun önemli futbolcularından Osman Torun, Ömer Çiçek ve Cemal Kızılateş ile anlaşma sağlandı.

Dış transfer kapsamında ise Göztepe forması giyen genç orta saha oyuncusu Efecan Saçıkara ile anlaştı. 19 Yaşındaki genç futbolcu, çıkmış olduğu mücadelelerde 13 maçta 4 gol attı .

Bir diğer genç transfer ise Alanyaspor takımından oldu. Alanyaspor forması giyen 20 yaşındaki on numara pozisyonunda oynayan Alperen Soysal ile kiralık anlaşmaya vardı. Alperen Soysal ise çıktığı mücadelelerde 6 maçta forma giyerken 1 de gol katkısı sağladı.

Isparta 32 Spor’un en büyük yaptığı ve ses getirdiği santrafor transferi ise Ankara Demirspor forması giyen 28 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet Küçükdurmuş oldu.

2.ligi yakından tanıyan ve 2 kere bu ligde gol kralı Küçükdurmuş Batman Petrolspor'dan Ankara Demirspor'a transfer olmuştu

Forvet hattına bir diğer takviye ise, Kırşehir forması giyen 29 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Muhammet Haşim Çoban oldu . Yine ligimizi yakından tanıyan Çoban Kırşehir Belediyespor'a transfer oldu.

Isparta 32 son olarak eski futbolcularından olan Amasyaspor forması giyen 24 yaşındaki defans oyuncusu Enes Salih Çavdar ile anlaştı. Başarılı defans oyuncusu 3. Lig'te yer alan Amasyaspor'da 25 maça çıktı. Çavdar daha önce Ispartaspor ve Emrespor formaları giymişti.

TAKIMDAN AYRILIK HABERLERİ DE GELMEYE BAŞLADI

Takıma yapılan transferlerin yanı sıra kulüp yönetimi bazı oyuncularla da yollarını ayırma kararı aldı. Sezonun başında Bahadır Yıldırım ile yollarını ayıran kulüp yönetimi önümüzdeki günlerde ayrılacak isimlerin açıklanacağını belirti.

Öte yandan takımın deneyimli oyuncusu Cem Özdemir ve Ömer Kandemir grubumuzdaki rakiplerimizden olan Etimesgutspor’a transfer oldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.