100 YIL HİZMET EDECEK EĞİTİM KOMPLEKSİ YAPILABİLİR

Isparta'da depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'nun yıkımına başlandı. Veliler tarafından okulun eğitim kompleksi yapılası talep ediliyor.

ISPARTA Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 11:33:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta'da da  deprem tedbirleri alınmaya başladı. Bu kapsamda Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulunda depreme dayanıksız raporundan kaynaklı yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Öğrenci velileri tarafından gündem olan okul alanına farklı projeler yapılabileceği belirtildi. Duyarlı veliler, bölgenin eski taş okul hariç komple yıkılıp halk eğitim merkezi dahil yerine alt katı otopark, giriş cadde üzerinin sıralı ticari dükkanlar ve o dükkanlardan gelecek gelirlerin okulun tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını ve hatta öğrencilere burs verebileceğini söyledi. Yapılabilecek kullanışlı projenin Isparta’nın 100 yılına hizmet etmesi öngörülüyor. Yetkililerin konuyu değerlendirmesi bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.