VEKİL SÖNMEZ'DEN ESNAF ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Isparta’da kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

ISPARTA Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 17:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Mimar Sinan Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret eden Milletvekili Sönmez, caddede vatandaşlarla da tek tek sohbet etti.

Ankara’dan kente gelen Milletvekili Sönmez, ayağının tozuyla vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve yönetim kurulu üyeleriyle Mimar Sinan Caddesi ve Kafeler Caddesi esnafıyla buluştu.

Milletvekili Sönmez açıklamasında; “Merkez İlçe Başkanımız Osman Gülay ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ayağımızın tozuyla Mimar Sinan Caddesi ile Kafeler Caddesi esnafımızı ziyaret edip, hoş sohbet ettik. Tüm esnafımıza hayırlı işler dilerim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.