ÇİFTÇİNİN DOSTU

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün talimatları ile ilçeye bağlı Köprübaşı Mevkii, Kızılçubuk Mahallesi ve Köprülü Sokak, Mücevre Nalıncı Sokak yolları toplamda 7 Km’lik yol ilk defa asfalt ile buluştu.

ISPARTA Yayın: 16 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2023 11:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök göreve geldiği günden bugüne kadar sayısız sokak ve mahallede yol, asfalt ve parke taşı döşeme işlemlerini gerçekleştirerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı. Bugüne kadar yapılmayan yollar Başkan Veli Gök’ün çalışmaları ile yapılmaya devam ediyor.

Özellikle elma sezonu öncesi Boğazova köylerine uzanan Kovada Kanalı yolunu rahatlatan bu yeni yolda ilerleyen müstahsil, çiftçi ve elmacılıkla uğraşan vatandaşlar toz toprak yemekten kurtularak, kolaylıkla elmalarını soğuk hava depolarına bırakabilecekler.

Bölge halkı, vatandaşlar ve elma müstahsilleri 7 Km’lik yapımı tamamlanan yol ve sokaklar için Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e teşekkür ederek, ‘Allah razı olsun başkanımızdan, bizi tozdan, topraktan kurtardı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.’ ifadelerini kullandılar.

Başkan Veli Gök; ‘Vatandaşımızın hayat kalitesinin artırılabilmesi için bu tür yatırım ve çalışmalarımız devam edecektir. Bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a, Isparta Valimiz Sayın Aydın Baruş’a, Eğirdir Kaymakamımız Adem Çelik’e, Isparta Milletvekillerimiz Mehmet Uğur Gözgöz ve Osman Zabun’a, Ak Parti İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin’e teşekkür ediyoruz.’ İfadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.