SENDİKACI HÜSEYİN DUMAN BÖLGE BAŞKANI OLDU

Isparta sağlık camiasının emektar isimlerinden Sendikacı Hüseyin Duman, geçtiğimiz yıl kurulan Huzur Sağlık İşçileri Sendikası Akdeniz Bölge Başkalığına getirildi.

ISPARTA Yayın: 10 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 10.06.2023 19:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sendikal konulardaki bilgi ve birikimiyle tanınan Hüseyin Duman, Huzur Sağlık İşçileri Sendikası Akdeniz Bölge Başkalığına atandı.

Efendiliği ve çalışma azmiyle ön planda olan Duman’ın yeni görevi Antalya – Burdur ve Isparta illerinden sorumlu Bölge Başkanlığı oldu.

Sendikası ve görevi hakkında bilgi veren tecrübeli sendikacı Hüseyin Duman: “Sendikacılıkta yeni bir anlayışla en alt kademeden en üst yöneticisine kadar sadece emekçilerin olduğu bir sendikayız.

Devletine, milletine ve bayrağına sonuna kadar bağlı, hiçbir siyasi partiyle bağı olmayan bir sendika olarak huzurunuzdayız.

Özellikle pandemi döneminde haksızlığa uğrayan tüm sağlık işçileri için bir araya geldik” dedi.

HÜSEYİN DUMAN KİMDİR?

İlk orta öğrenimini Isparta ili Keçiborlu ilçesinde, Yüksek Okulu ise SDÜ’de bitirdi. Uzun yıllar sağlık camiasında çalışan Hüseyin Duman, evli iki kız çocuğu babasıdır. 2009 yılında da emekli olmasının ardından çeşitli sendikalarda ve siyasi partilerde yöneticilik yaptı. Isparta’da sendikacılığın duayenlerinden olan Hüseyin Duman, yeni görevine Huzur Sağlık Sosyal Hizmet İşçiler Sendikası Genel Başkanı Şeref Buldum tarafından ‘Huzur Sağlık İşçileri Sendikası Akdeniz Bölge Başkalığına’ getirilmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.