4 KADIN ADAY YARIŞACAK

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin Isparta’da Belediye Başkan Adayları belli oldu.

ISPARTA Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 11:03:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta merkez ile birlikte 22 seçim bölgesinde tüm adaylar açıklandı. Açıklanan adaylar arasında 4 kadın aday da seçimlerde belediye başkanlığı için yarışacak.

Siyasi partilerde seçim çalışmaları adaylarında belirlenmesiyle hızlandı. Hem il ve ilçe başkanlıkları, hem adaylar tam kadro sahada destek bekliyor. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin tüm adayları da açıklandı. Açıklanan listelerde sadece 3 kadın aday dışında hepsi de erkek aday oldu.

CHP 2, MHP 1, İYİ PARTİ 1 KADIN ADAY ÇIKARDI

CHP sadece Isparta Sav Kasabasında Ayşenur Tozur, Sütçüler İlçesinde ise Zeynep Kesiktaş’ı aday gösterdi. Uluborlu ilçesinde de Milliyetçi Hareket Partisi, Belediye Başkan Adayı olarak Güler Küçükeroğlu’nu aday gösterdi. İYİ Parti de Çarıksaraylar Belediye Başkan Adayı Neşe Kalkır olarak belirledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.