YAPTIKLARINIZI VE YAPACAKLARINIZI BİLİYORUZ

Futbolun efsane isimlerinden Başkan Başdeğirmen’e destek: Yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı biliyoruz

ISPARTA Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 11:26:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, daha önce Ispartaspor ve amatör kulüplerde forma giyen efsane isimlerle iftarda buluştu. Futbolun efsane isimleri Başkan Başdeğirmen’in şehre çok güzel spor tesisleri kazandırdığını ve Isparta 32 Spor’u her zaman desteklediğini belirterek, “Bizler sizlerin arkanızdayız. Yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı biliyoruz” dedi.

Isparta 32 Spor Kulübü tarafından Ispartaspor ve amatör kulüplerde forma giyen efsane isimlerin birlik ve beraberliğini sağlamak adına iftar yemeği düzenlendi. İftara Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Yöneticiler Süleyman Dağlı, Ender Kızıltan, ASKF Başkanı Nurettin Akgül, Tarık Söyleyici, Hikmet Işık, Salim Çelebi, Öncel Bilik, Yıldırım Çelikörs, Kamil Bayram, Yılmaz Öztek, Mustafa Özsavlu, Ali Özdoğan, Evren Avşar, Kemal Ünal gibi isimler katıldı. İftarda Avcılık Kulübü üyeleri de yer aldı. 
Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Isparta 32 Spor’a büyük destekleri olduğunu belirterek, “Ispartaspor’umuzun bugün burada olmasının en büyük nedeni Şükrü başkanımızdır. Hepinizin bunu bildiğine inanıyorum. Şükrü başkanımızı Isparta’ya verilmiş bir hediye olarak görüyorum. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 
Kulüp Yöneticilerinden Süleyman Dağlı da Ispartaspor’un 1967 yılında kurulduğunu, bugüne kadar bir dikili ağacı olmadığını belirtti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in spor tesislerini şehre kazandırdığını söyleyen Dağlı, “Başkanımızın gelecek dönemlerde de daha iyi spor tesislerini şehrimize kazandıracağına inanıyorum” dedi.
Teknik Direktir ve Akademisyen Hikmet Işık ise Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre verdiği emeklerin takdire şayan olduğunu söyledi. Işık, “Bizler sizlerin arkanızdayız. Yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı biliyoruz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Isparta 32 Spor’a takım otobüsü kazandırdığını, şehrin farklı noktalarına spor tesisleri yatırımları yaptığını dile getiren Teknik Direktör Tarık Söyleyici, “Yıllardır bu işin içerisindeyim. Şükrü başkanımız ciddi katkı ve destekler veriyor. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni dönemde yapacakları Sporcu Köyü projesinden bahsetti. Işıkkent Mahallesi’nde 343 bin metrekare orman vasfını yitirmiş bir alanın tahsisini aldıklarını kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Amacımız burada birçok spor dalına hizmet verebilmek. Projede Enduro Pisti, Off-Road Pisti, Trapskeet Atış Alanı, Kapalı Spor Salonu, Atletizm Pisti, Spor Kompleksi, Çok Amaçlı Saha ve Olimpik Havuz bulunacak. 200 araçlıkta karavan alanı da ayırdık. Sayın Cumhurbaşkanımız geldiğinde kendisine de ilettik, ‘Spor Bakanımızla bu işi yapalım’ dedi. Bu çalışmaları yapacağız” ifadelerinde bulundu.  
Eski Futbolcular adına Hilmi Gürocak, Yılmaz Öztek ve Ali Özdoğan tarafından spora ve sporcuya katkılarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür plaketi verildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.