SİZİN YAPTIKLARINIZI DİĞER ADAYLAR HAYAL BİLE EDEMEZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

ISPARTA Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 12:57:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerinde desteklerinin Başkan Başdeğirmen’le olduğunu belirten esnaf, “Esnafla ve vatandaşla hep iç içesiniz. Isparta’ya çok güzel hizmetler yaptınız. Köyler dahil Isparta sizi seviyor. Sizin yaptıklarınızı diğer adaylar hayal bile edemez” dedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, esnafa hayırlı kazançlar dileklerini iletirken, sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu. Başkan Başdeğirmen, her girdiği dükkanda ve sokakta esnafın yoğun ilgisiyle karşılandı. 
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i destekleyeceklerini belirten esnaf, “Başkanım sizi destekliyoruz. Desteğimiz sonsuz. Allah görevinize devam etmenizi nasip etsin. Gönüllerimiz bir, elinize taş değmesin. Esnafla ve vatandaşla hep iç içesiniz. Isparta’ya çok güzel hizmetler yaptınız. Hiçbir şey yapmasanız ITKM’yi yaptınız o yetiyor. Köyler dahil Isparta sizi seviyor. Köylere dahi hizmet götürdünüz. Değişime gerek yok, yola devam. Sizin yaptıklarınızı diğer adaylar hayal bile edemez” dedi.
Dükkanlarının önündeki yerleri ve tırnak parselleri belediyeden satın aldıklarını ifade eden esnaflar da Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Dükkanımızın önündeki yerleri ve tırnak parselleri belediyeden aldık, bizim için çok iyi oldu. Bize bu yerleri sattığınız için ‘Allah razı olsun’ diyoruz” görüşlerinde bulundu.
Başkan Başdeğirmen, “Bize arsa sattı diyorlar. Arsa sattı dedikleri yerler bu. Biz esnafımıza önündeki yerleri sattık. Buraları başkasına satamayız ki. Başkalarına satarsak size eziyet etmiş oluruz. Sizlerin daha güzel ticaret yapması için yaptık. Sahibine vermişiz. Biz burada esnafa yardımcı olduk” dedi.  
Yerel seçimlerde ilk kez oy kullanacak olan gençler ise desteklerinin Başkan Başdeğirmen’le olduğunu belirttiler. 
Esnafa teşekkür eden Başkan Başdeğirmen, “Şehrimizdeki hizmetleri artırmak istiyoruz. Gençlerimizin desteği de bizim için önemli. Bu destekle her türlü hizmeti yapacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.