ŞÜKRÜ BAŞKAN HUZUR, GÜVEN, SEVGİ VE HİZMETİN ADRESİ OLMUŞTUR

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Halife Sultan Mahallesi meydanlığında vatandaşlarla bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 15:02:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Yaptıkları çalışmalarla şehri ilmek ilmek dokuduklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, mahalleye yeni sağlık ocağı müjdesini verirken, Zübeyde Hanım İlkokulunda güçlendirme çalışması değil, sıfırdan modern şekilde yapılması kararının alındığını duyurdu. Başdeğirmen ayrıca şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için yaptıkları dernek binası projesinin Türkiye’ye örnek olduğunu söylerken, bir başkan adayı içinde “Bugün şehitlerimizi anma günü olduğunda hemen koşup gittiler, şehitliklerimizde dua ettiler. Neredeydiniz 10 yıl 15 yıl. O kahramanlar senin için kanını, canını, uzuvlarını vermişler sen götürmüşsün, şehit yakınlarımızı, gazilerimizi bir baraka içinde mahkûm etmişsin” ifadesinde bulundu ve ‘Biz bunları unutmayacağız’ dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Halife Sultan Mahallesi meydanlığında Gülevler Mahallesi sakinlerinin de geniş katılımıyla miting düzenledi. Meydanı dolduran coşkulu kalabalık Başkan Başdeğirmen’i havai fişekler ve meşalelerle karşıladı. Mitinge AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, parti teşkilatları, il genel ve belediye meclisi üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

HEYET Mİ GÖNDERMİŞLER ANLAMIŞ DEĞİLİM
Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, geçen 5 yıllık dönem içinde verdikleri vaatleri ve yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Başkan Başdeğirmen, geçen hafta Isparta’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edilen el dokuması halı portresi ile ilgili çıkan makine dokuması iddialarına da cevap verdi. Başkan Başdeğirmen, “Sayın Cumhurbaşkanımıza eşi hanımefendinin de bulunduğu ağaç oyması bir tablo takdim ettik. Yine ipek ipten özel Hereke dokuması Cumhurbaşkanımız ve rahmetli annesinin fotoğraflarının bulunduğu halı dokutmuştum. Cumhurbaşkanımızın Isparta ziyaretinde bunları takdim ettik. Takdim ettikten sonra muhalefetin yaptığı basitliğe bakın, konuşacak bir şey bulamıyorlar ve konuştukları ‘Cumhurbaşkanına el halısı değil, makine ile dokunmuş halı tablosu verdiler’ diyorlar. Neyle uğraşıyorlar. Buna makine halısı diyorlar, nereden anlamışlar, heyet mi gönderdiler anlamış değilim. Bunu neden söylüyorum, söyleyebilecekleri bir eleştirileri yok. Ancak bolca yalan dolan, iftiraları var” dedi. 

BUNLAR ŞEHRİMİZE İLMEK İLMEK DOKUNAN HİZMETLER
Halife Sultan Mahallesine güzel bir meydanlık kazandırdıklarını, yine vatandaşların talep ettikleri sağlık ocağının yapılacağını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Bizim vatandaşlarımız eskiden sağlık ocağına ulaşmak için birkaç mahalle öteye giderdi. Şimdi az aşağısı Gülevler Mahallesi, 200 metre ileriye sağlık ocağı yapıyoruz, bir tane de hemen buraya yapıyoruz. Amca seni oradan oraya yürütmeyeceğiz. Çık gel hemen tedavini alıver. Bunlar birer birer ilmek ilmek bizim şehrimizde dokunan hizmetlerdir. 31 Mart’ta yeniden görev almamızla birlikte bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin çok daha fazlasını daha güzellerini tüm mahallerimize yapmaya devam edeceğiz” görüşlerinde bulundu.

NEREDEYDİNİZ 10-15 YIL?
Yaptıkları ve şehre kazandırdıkları çeşitli yatırım ve hizmetlerin diğer iller tarafından örnek alındığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, bunlardan birinin de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneğine kazandırılan dernek binası olduğuna işaret ederek, projenin 26 il tarafından örnek alındığını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim şu anda böyle rahat bir hayat yaşayabilmemiz için ülkemizin bir tek çakıl taşını vermemek için kanını, canını verdi, uzvunu kaybetti. Bizim bayrağımızı dalgalandıran, ezanımızı dindirmeyen şehitlerimizin ailelerini ziyaret ettiğimde 2.katta baraka gibi bir yerde 30 kişi 10 metrekare içinde otururken gördüm. 3 aylık başkan iken dernek başkanı bana ‘burası bize yakışmıyor’ dedi. Bende ‘size değil, bize yakışmıyor, bize’ demiştim. Sen ömrünü, canını, kanını vermişsin, ben seni asansörsüz 2.katta engelli kardeşimin bile merdivenlerden çıkartıldığı bir yere mahkûm etmişim. Bugün şehitlerimizi anma günü olduğunda koşup gittiler hemen. Şehitliklerimizde dua ettiler, neredeydiniz 10 yıl 15 yıl. O kahramanlar senin için kanını, canını, uzuvlarını vermişler sen götürmüşsün, şehit yakınlarımızı, gazilerimizi bir baraka içinde mahkûm etmişsin. Yazılar olsun. Bu insanlar bunları unutmadı. Biz unutmayacağız bunları” görüşlerinde bulundu. 

ZÜBEYDE HANIM İLKOKULU SIFIRDAN YAPILIYOR
Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, konuşmasının sonunda mahalle sakinlerine bir de müjde verdi. Başkan Başdeğirmen, Zübeyde Hanım İlkokulu’nun depreme dayanıksız olduğu için güçlendirme kararı çıktığını ancak buna sıcak bakmadıklarını dile getirdi. Başkan Başdeğirmen, “Bu okulumuzda güçlendirme yapılmasını milletvekillerimiz, il başkanımız teşkilatımız ve bizler istemedik. Güçlendirme çıkan okulumuz için yıkılıp yeniden modern bir şekilde yapılması kararını aldık. Okulumuzu yeniden sıfırdan, en kısa zamanda yapıp gençlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

ŞÜKRÜ BAŞKAN HUZUR, GÜVEN, 
BARIŞ VE SEVGİNİN ADRESİ OLDU
Mitingde AK Parti Milletvekili Osman Zabun da Şükrü Başdeğirmen’in Ispartalılarla güçlü bir gönül köprüsü kurduğunu söyledi. Zabun, “Sloganımız, iş birliği, güç birliği, hizmet birliğidir. Önümüzdeki süreçte çok daha güzel işlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Şükrü Başkan bu memlekette huzurun, güvenin, barışın, sevginin, kardeşliğin ve hizmetin adresi olmuştur” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Başkan Başdeğirmen’in 5 yıl boyunca Isparta’nın her mahallenin her sokağına her türlü hizmeti yaptığını dile getirirken, İl Başkanı Furkan Cem Er de muhalefet adayların billboardlara ‘yeni evlenenlere 5 bin lira kira desteği’ ‘emeklilerin doğalgaz ücretlerini ödeyeceğiz’, ‘beyaz eşya desteği vereceğiz’ gibi reklamlar çıktığını hatırlatarak, “Şimdi heybeden atmayalım” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.