BAŞKAN TOPALOĞLU KUZDERE'DE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi 1022 ve 1026’ncı caddelerde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı. Başkan Topaloğlu’na Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay da eşlik etti.

ANTALYA Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 17:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

İmar planlarından sonra çehresi değişmeye devam eden Kuzdere Mahallesi’nde yol, kaldırım, park ve aydınlatma çalışmaları son hızıyla sürüyor. 1022 ve 1026’ncı caddelerde yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Topaloğlu, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında belediye personelinden bilgi alarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Başkan Topaloğlu, Perşembe günleri Kuzdere Mahallesi’nde kurulan sebze ve meyve pazarında tezgah açan esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.